Bocukgoz E bebekten uyku tulumu almayı dusunuyorum ama bebegım çok terleyen bir bebek bazı tulumlarında terlettıgını duydum. E bebekten tulum alıp kullananlar tavsıye ediyomusunuz toğ 1.7 hep sanırım.
Minikcivcivim Bocukgoz biz kullanıyoruz geçen kışta kullandık terleme olmadı içine kısa kollu zıbın giydiriyorum sadece. Ama şuan giydirmiyorum İzmir’deyiz daha havalar sıcak o kadar soğumadı o yüzden havalar soğuyunca giydircem.
Biranne91 Bocukgoz daha yeni sipariş ettim. Oda 1.5 togdu sanırım. Benim bebeğimde terleyen bir bebek bakalım nasıl olacak
Vabaduse Bocukgoz geçen sene lcw kullanıyordum, bu sene lcw yanı sıra ebebek de aldım. Hiç terlemiyor, üşümüyor da. Lcw de terlerdi, belki içine kalın giydiriyordum bilemiyorum, şu an ev 23-24 derecelerde, askılı zıbın üzeri tulum giyiyor. Tavsiye ederim
Biranne91 Minikcivcivim merhaba. Bende ilk defa kullanıcamda pek bir bilgim yok. Evim doğalgazlı içine sadece çıtçıtlı zıbın giydirsem yeterli olurmu yoksa üşürmü
Minikcivcivim Biranne91 dereceyi 24aşağısına düşürmüyorsanız üşüceğini zannetmem. Uykusunda ara sıra ellerini ayaklarını kontrol edin soğuk değilse üşümüyordur
Goktug1651 Bu tog olayı nedir bilgi verirmisiniz bende uyku tulumu almayı düşünüyorum 2 aylık oğlum var
Arifeeee Goktug1651 Oda ısısına göre değişiyor tog değeri. Tog değeri yükseldikçe daha soğuk ortamlarda kullanılacak anlamına geliyor. 24 derece için duruma göre 1ile 1.7 tog arası kullananlar var
Tugbadrsn Bocukgoz bende bekleyim burda oğlumda çok terliyor ve termal tulumlr varmış ama e bebekte yok öyle birşey mi alsam yoksa termal mi sabahı su gibi oluyor vücudu
nikimikedi7 Bocukgoz ebebek tulumları 1,5 tog. Geçen kış kullandım, bu sene de aldım ama henüz havalardan dolayı kullanmadım. Egede yaşıyorum, soğuk kış günlerinde ev sıcaklığı 22 derece oluyor. Oğlum da sıcak sevmeyen terleyen bir çocuk. İçine askılı body, üzerine ince penye tulum ya da pijama üzerine de uyku tulumunu giydiriyorum. Ne üşüyor ne terliyor.
Baldudak_Emirbeyimiz Bocukgoz Ben e bebekten aldım 1.5 tog. Normalde benim bebeğimde çok terler ama şuan geceleri içine zıbın ve çok ince uzun kollu, alt üzerine de tulumu giydiriyorum hiç terlemiş kalkmadı şimdiye kadar.
Sevgilimmm Bocukgoz LCW den aldım 1.7 tog. İki gecedir kullaniyorum terletme ve üşütme olmadı. E bebeginkilerine de gidip mağazadan baktım. Aynı bence LCW deki ile .