Ikicocukanasiyioldum 4 aylık kızım, yarın aşımız var ama ara ara öksürmeye başladı ve burnumdan hırıltı sesi geliyor ama burun akıntısı yok ateş yok şükür. Meme reddi yaşıyoruz aynı zamanda emmiyor da. Ne yapabilirim yarın doktora gösterene kadar?
IbrahimSemi Ikicocukanasiyioldum valla bize soğuk hava önerdi aynı şikayet vardı bizdede faydası var evdede çin yağı suya damlatyprum
Aliim Ikicocukanasiyioldum aynı şikayetler şuan bizde var Sürekli temizliyoruum odasının nemi önemli havalandırin Ve sık sık açın burnunu
tecrubesizanne Ikicocukanasiyioldum krup başlangıcı olabilir evde kullandığınız ısıtıcılardan kaynaklanıyor. Uyuduğu odayı serin tutun ve evi bol bol havalandırın
Ikicocukanasiyioldum IbrahimSemi makinem falan yok benim de bu çin yağı nasil uyguluyorsunuz ve faydası var mı Acaba?
Acemi_ogretmen_annee Burun tıkanıklığı yaşıyor olabilir meme reddinin sebepleri arasında burun tıkanıklığı. Tavsiyem eczaneden serum suyu temin edip şırıngayla 2 cc 2 cc şeklinde sıkıp aspiratörle iyi bir temizlemek olmalı o zaman rahatlar
Ikicocukanasiyioldum Acemi_ogretmen_annee sıktım ama akmadı burnu keyfi falan yerinde şükür ateşte yok yarın saglik ocağına gidicez zaten göstericem doktora
Ikicocukanasiyioldum Oslm haftasonu olduğu için doktor yok yarın saglik ocağında aşımız var göstericem doktora. Çok şükür ateş yok keyfi de yerinde ama bilemedim küçük olduğu için ilaçta veremedim.
Ikicocukanasiyioldum Aliim cekiyorum aspiratorle gelmiyor ki bir şey sizin akıyor mi burun biz de akıntı yok hır hır ses geliyor ara ara öksürüyor :(
Oslm Ikicocukanasiyioldum inşallah kötü bişey değildir rabbim acısını göstermesin vatana millete hayırlı evlat olsun Allah analı babalı büyütsün belki öksürük sökücü veya hava verirse kolay söker öksürüğünü:)
Aliim Ikicocukanasiyioldum öksürük burun tıkanıklığından oluyor benim bebeğimde burnunun içi dolu oluyor evet ama akan bişey yok ben sık sık temizliyorum ki artmasin
Aliim Ikicocukanasiyioldum siz hastaneye gidin isterseniz Peteğin üzerine su kabı ıslak havlu koyun oda Nemli olsun ondan da hırıltı olur annesi ve bence bilmediğiniz şeyleri sürmeyin çocuğa.
IbrahimSemi Ikicocukanasiyioldum sıcak suya bir damla damlar ve odaya köy doktor tavsiyesi ayrıca gerçekten faydası var
Oslm Ikicocukanasiyioldum korkma kuzum Allahın izniyle bişey olmaz eğer bronşitse hava verirler oda çabuk söktürür öksürüğünü
Oslm Ikicocukanasiyioldum misafir filan kabul etme mşsafirliğe de gitme grip yaygınmış şuan gelmek isteye olursa doktor ne midafirliğe git nede misafir kabul et enfeksiyon kapar dedi de hem kimseyi kırmamış olursun hemde çocuğun hasta olmaz :)
Ikicocukanasiyioldum Aliim valla pişik kreminden başka bir şey durmuyorum bacım :) havluyu ıslatıp peteği koyayım ben
Aliim Ikicocukanasiyioldum şimdi burda yazılır illa şunu sur bunu sur diye ondan dedim evet köy peteğe hemencik😍