Misssimsek Yenianne1 e bebekten alicam bende henüz almadım. Mağazada baktım kalitesi guzel ama hep 4 5 yaş kalmış. Oğlum 3 aylık daha bende internetten alicam.
tostosum bahar5858 merhaba, kaç tog aldınız acaba. Ben bi baktım mağazada aceleyle baktıklarımda hep 2.8 tog du. O yuzden almadım. Kaç tog alacağımı da bilmiyorum ya karar veremedim
bahar5858 tostosum 2.8 tog aldım benim yaşadığım yer geceleri çok soğuk oluyor o yüzden bana hiçde kalın gelmedi terletmiyorda
Sevgilimmm Yenianne1 tog kalınlığına göre degisir o . İçi elyaf ama pamuk kumaşa sarılı yani yüzde yüz pamuk dış kumaşı
bahar5858 tostosum yani geceleri 21-22 derece oluyor şuanlık sivasda oturduğum için kışın dahada soğuk oluyor şuanlık zıbınla yatıyorum Bi o kadar zaten tulumu üzerinde kaç derecelerde ne giydirceginiz yazıyor
bahar5858 tostosum neresinden 🤣 sivası degilim eşimde degil iş nedenle burada yaşıyoruz ama 2 senedir sivalı oldum 🤣🤣
lnarmtgt Tubade bende aldım acaba nasıl giydiriyorsunuz içine evim 22 23 derece karar veremiyorum içine ne giydirsem diye 😊