songul91 kizlar bebisim 10 aylik emziriyorum ama 3 4 gundur gogsumun ucunda sut birikintisi gibi beyazlik var ve bebegim emerken cok canim yaniyo 2 gundurde sirkeyle yikiyorum cok yaniyo acaba boyle bi sıkıntı yasayan var mi ne yapabilirim acaba???
Meteminannesi songul91 bende de var benim bebeğim 43 günlük doktora gittim krem yazdı kullanıyorum ama çok az geçiriyor aglayarak emziriyorum bazen kanıyor hatta o beyaz yerler çıkınca süt nasıl akıyor kendi kendine
Oslm songul91 sıcak su ile ov geçer belki yada 2 günde bi yıkan küçük havluyu sıcak su ile ıslat göğsünü sil inşallah geçer çok sıcak olmasın su :)
Ozlemuraz Arkadasim bende de vardi oyle bir sey apse dedi doktor uyusturup kesti akitti rahatladim bu arada gittigim 4. Doktor halletti digerleri antibiyotik verip yolladi bir şeye de yaramadi
songul91 Ozlemuraz ayy acaba benimkide mi oyle birsey sorkeyle yikadim 2 gundur yandi zaten simdide el degmiyo
Silbey songul91 bndede olmuştu ben sıkarak geçiridm o beyazları canm acıdı ama duştan sonra sıktım kanadı birazda am sonra geçti