Hanimlar merhaba 23 gunluk taze anneyim size sorum şu hani bebisler emdikleri icin annedeki ruh durumunu bile alirlarmiş ya benim kalp rahatsizliğimdan dolayi gecen kiş cikmisti kalp romatizmamdan oturu sag elimin bir parmagina kan akisi gitmediginden dolayi parmagim buz gibi kesiyordu ve uyusuyordu tabi ozamanlar hamile dahi değildim ağir ilaclar kullaniyordum simdi yine 1 haftadir elim o durumda ve busefer bileğime kadar ağrim var elimde ve elim inanilmaz şişti agridan cuma gunu kalp doktorumda randevum var ben normalde agri kesiciyi bile dogru duzgun icen biri degilim agriyi cekerim dayanilmicak sekilde olunca agri kesici icerim kalp ilacimi dahi mecburiyetten iciyorum her gun demem o ki bendeki bu agri kizima gecer mi ? Bu gece ben yatmadan once annemle bi guzel uyuttuk kizimi 15 dk sonra ciğlik ciğliga gitti kizim ve hic bir sekilde susturamadik ve mosmor oldu ağlarken onunla beraber oturdum bende ağladim resmen eger bendeki sıkntı cocuguma geciyorsa mutlaka agri kesici alicam ona yansimasin diye hafif dereceli ağri kesicilerden sizce gecermi bendeki agri kizima ilk defa boyle oldu cubku mosmor olunca psikolojim bozuldu resmen 🥺