Ecrin-murat-baser Merhaba arkadaşlar. Oğlum 3.5 aylık bir aydır kakasını zor yapiyor. Bazen bir haftayi buluyor. Dr normal dedi ama ben cok tereddut ediyorum. Masaj yapıyorum sürekli. Başına gelen varmı acaba nasıl bir yol izlediniz. Teşekkür ederim ☺️💮
Mina0607 Ecrin-murat-baser benimki 2 aydır öyle. 3-4 günde bir yapıyor. Bitek dün 2 kere yaptı ilk defa. Biara şurup kullandım arada fitil atıyodm. Braktım artk rahatsz olmadıgı için kendi yapana kdr bekliyorm.
Zezgit Ecrin-murat-baser valla canım benim oğlumda 5.aydan 14.aya kadar bitmeyen bi kabızlık başladı 10 gün yapmadığo bile oldu doktor doktor gittim ilaç verdiler o an rahatlattı ama kalıcı çmzüm asla olmadı. En son doktorun biri sende kabızlık var mı dedi. Öyle deyince dan etti sezeryandan sonra bende de bi kabızlık sorunu başlado ve bende bazen 2. 3 günde bazen 3.4 günde bir tuvalete çıkıyorum. Oğlumu 14.ayda sütten kestim. Oğlan düzeldi 🤦♀️ meğer çocuğumun tüm bağırmaların yırtınmaların gece gece koştur koştur acile yetiştirmeye çalışmanın tek sebebi benmişim benden geçiyomuş. Bu sebepten Kendinede dikkat etmeni öneririm
Ecrin-murat-baser Zezgit çok geçmiş olsun sizede. Bende kabızlık yok tam tersi rahatım o konuda ama oğlum da yazık var 😔