Gamzelimm01 Kizlar bebegime kehribar kolye almayi düşünüyorum da sizin böyle bildiginiz güvenilir site var mi acaba ?😊🤔
Sevalgoktug Gamzelimm01 merhaba bende bir aydır kullanıyorum çok memnunum heryerden alınmıyor malum ben arkadaşımın araciligiyla aldım vatsaptan online satış yapıyorlar serifikali geliyor isterseniz numarasını vereyim bakın modellere
MinikCilek Gamzelimm01 daha önceden kapalıçarşıdan almıştı eşim deforme oldugu için yeni aldım instagramdan cok arastırdım kehribarlibebekdunyasi bu sayfadan aldım Satıcı cok ilgili ve sertifikasıda mevcut. Gelen kolyemizde cok güzel nasıl kullanılması neler yapılması gerektiği hakkında da bilgi veriyor.🌸 ben inanıyorum iyi geldiğine🙏🏻
Ecrinbzkrt Gamzelimm01 bende almak ıstoyordum arkadadıma sordum bı yararı pek olmadı dedı bide bı doktor ıngstegramdan kehrıbarın bır yararı falan olmadıgını söledı o yuzden vazgectım
Ase Bende almak istiyordum ancak doktorumuz önermedi.Herhangi bir yararı yok dedi …ama siz bilirsiniz tabi
Gamzelimm01 Ase bende daha cok yararli olduğunu duydm bebeklere iyi geliyormuş ya yine alicam artik bi zarari olacağini düşunmuyorum. Hem bebeklerin boynuna yakisiyor. 😊
Gamzelimm01 Sevalgoktug olur numarasini siz verin ben modellere bakayim pek gúvenemedim oyle siradan sitelerden almayi bende sizlere danişaym dedim.😊
Sevalgoktug Gamzelimm01 0542 643 58 95 vatsaptan yazın gamze hanım yardimci olur sevalden aldım diyin numarayı yardımcı olur orda çok çeşit var seçersiniz şimdiden hayırlı olsun
Sevalgoktug Gamzelimm01 insagram sitesini buldum gamzenin Kehribar kolyeleri benden bahsedin fiyatla ilgili yardımcı olurlar
Fly35 Tesbihhane dükkanından aldım sitesinde de var damla kehribar aldım, toz kehribar değil 140 tl, rengi biraz koyulaştı hatta kolyenin, öyle bi yararını gördüm mü deseniz hayır? Ama kullanıyorum bi umut
Gamzelimm01 Sevalgoktug gamze hanmla whasap uzerinden konustm da pek fiyatta yardmci olmuyor 😂😂 140 tl diyor
Sevalgoktug Gamzelimm01 😅 kampanyalı da vardı 100 TL ye siz arastirin hangisini uygun gelirse onu seçin bu sitenin ürünleri güzeldi 🥰
Gamzelimm01 Sevalgoktug evet canm 80 liraya olan modeller var ama pek begenmedim diger baska modeller de 140 tl diyor