KahramanAnne Deletedmom4018 Bana iyi gelen mama size iyi gelmeyebilir. Deneyerek sonuca varacaksınız ☺️ Ben hipp combiotic kullanıyorum çok memnunum. Kimisi aptamil den memnun. Kimisi sma kimisi similac☺️
Cicismoms Deletedmom4018 kabızlık yapıyo aptamil conformil gaz yapmayan seçenek ama ben aptamil den çok çektim ya hipp daha iyi sanki
Tugce_hckrkmz37 Deletedmom4018 aptamilden bende cok cektim hipp döndüm sımdı hem aptamil hem hipp gidiyorum kesinlikle kasıkla karıstırıp verirseniz mamayı sorun olmuyor calkalayarak sallayarak gaz problemi cok oluyormus bunu anladım
Mina0607 Deletedmom4018 ben bebelac kullanıyorm gayet iyi sorunumuz yok arkdşm kullandı yaramadı gaz yaptı aptamile geçti her mama her bebekte aynı etkiyi yapmıyor malesef deneyerek göreceksinz
Tugce_hckrkmz37 Deletedmom4018 malesef ikisinide yapıyordu ozamanlar calkalıyodum ama suan kullanıyorm kasıkla karıstırıyorm hiç sorun yok ne gaz ne kabız sadce cok kilo aldırıyor
Hopyyane20 Deletedmom4018 benim kizim 1 haftalikti emmemisti mecbur kalmıştık ama iyi mama tavsiye ederim her ogunde gazını almayı unutma
Ahimess Deletedmom4018 doğduğundan beri kullanıyorum severek içiyor ve kilo alımı da çok güzel. Benim bebeğimde gaz yapmadı ama ben mamayı hep kaşıkla karıştırırdım ☺️ Ve mutlaka gazını çıkartırdım
Nurkara21 Deletedmom4018 benceee iyiiiii valla ben 6 aylıkken kullanmaya başladım çok yaradı kilo boy vs… başta sma kullandık oda iyi ama doyurmadı bebeğimi hiççç bide onu yer yemez kaka yapıyıdu 6 ay kullanmak zorunda kaldım malesef
bianneeee Deletedmom4018 bence doktora danışın bana doktorumuz hip tavsiye ederim demişti ama altıncı aydan sonra demişti bhnu ve kızım Aptamil e alıştığı için asla içmedi Aptamil devam etmek zorunda kaldım şimdi neye alisirsa onu içer
Defnemm22 Deletedmom4018 ya iyimi değilmi bilemem ama aptamil çalkalayınca okadar köpürüyor ki o köpük gaz yapar çocuga o yüzden kaşıkla karıştır canım Çalkalama