Zese1701 Arkadaşlar 3 gün oldu Doğum yapalı. Sütüm çok az. Sarılık olmasın diye mama vermek zorunda kaldım. Kendim de emzirmeye çalışıyorum. Ama sütün gelmediği için bebek çok tutmak istemiyor. Ne varsa yiyip içiyorum. Ne yapabilirim
Tubidy Zese1701 bol sıvı ve hurma tavsiye ederim birde mamayı günde 3 kereden fazla vermeyin ve kaşıkla verin derim 😝
Gizemmmm Zese1701 vazgeçmeyin emzirdikçe süt gelir zaten çenesi yorulduğu içinde hemen bırakır. Kompostolar için sütlü tarlılar yiyinn gelmez diye dşünmeyinn😊😊
Amilayse Bulgur pilavı soğan ayran bende cok süt yapıyordu onları dene , bol su iç. Komposto iç. Bende az zannediyordum ama psikolojiye bağlı birazda . Ve sürekli emzirdim bebeğim çektikçe sütüm çoğaldı gündem güne 🙏🏻 İnşallah senınde çoğalır
Onur21 Allbende 2 gün oldu Doğum yapalı sürekli ağlıyor emiyor sütüm daha gelmedi sürekli tatlı şeyler yiyorum inşallah en koşa zamanda gelirde bebeğimiz doyar Canım 🙏☺️
Ecibebi Biberona alisan bebek meme tutmak istemiyor :( inatla bu videoyu her postun altina paylasiyorum cnk kimse emzirme destek sistemini bilmiyor. Emzirmek isteyen anneler bu sayede sutunu artirabiliyir. Cnk bebek emzikce sut kanallariniz aciliyor sutunuz artiyor. https://youtu.be/9GoTbvQm6nU
Zese1701 Gece çok sık uyanıyor. O zaman emiyor. Ama gündüz uyandıramıyorum. Sarılıktan korktuğumuz için mama veriyoruz maalesef. Sanırım onu içince de beni almıyor. İnşallah değişir. Her şeyi deniyorum