Eminerd İyi akşamlar gecen hafta salı günü doğum yaptım hastenede sütüm gelmedi mama verdik hala sütüm damla damla geliyor sağıyorum bebeğim de biberona alıştı sütüm de yeteri kadar gelmediği için emmek istemiyor. Bu durumu nasıl aşarım sütüm nasıl çağalır 😞😞 kendimi çok kötü hissediyorum
Yenidennn Eminerd bol su, yeşillikler özellikle dere otu, bulgur pilavı, tahin pekmez. Ben şey yapmıştım yoğurt içine dere otu sarımsak koyup yemiştim güzel olmuştu sütü artıyor ha bide kuru incir gece yatmadan yeyin üstüne şu içip yatin.
Pyrazsbll Eminerd humana steel tea al canım ben faydasını gördüm Hoşaf iç bıde bulgur pilavı bunlar sütünü arttırır inşallah 🙏🏻
Eminerd Zezef asla emmek istemiyor her mamadan önce deniyorum iki çekişten sonra vazgeçiyo aglama krizine giriyo resmen 😞
Brcn20 Sabırlı ol yılma sakın devamlı emzir bol bol su iç bulgur dereotu tüket sütün çoğalıcak allah’ın izniyle 🤲🏻
Bernauslu Eminerd sıcak suyla masaj yapın goguslerinize benim öyle gelmisti sütüm ve sık sık emzirdim çoğaldı. Humana stil çay lactamil alın için. Kimyon kaynatın bulgur pilavı ve tarhana çorbası aşırı süt yapiyor. Birde bol bol su için ben 4 litre falan iciyordum ilk zamanlar. Vakit buldukça dinlenin uyuyun. Artacaktir sütünüz.
kahvekokusuu Eminerd eds yöntemi muthis bi bulus 6 numara beslenme sondasiyla hem sütün çoğalır hem bebegin ac kalmaz youtubede videolari var izleyebilirsin bence hemen başla Allah bağışlasın 🤗
Brcn20 Pozitif düşün sütüm gelmiyor deme kendinede bebeğede kötü enerji verme ten tene temas yap bebeğinle göğsüne koy onu ama yeterki sabırlı ol 🤲🏻
Leylaaa93 Eminerd emzirmekten vazgeçmeyin, sağım yapın ve biberonu bırakıp kaşıkla verin yoksa meme reddi olabilir. Ayrıca 3 lt su içip kafaya hiçbir şey takmayın. İnanın sizin gibiydim ilk 1 ay mama takvitesiyle gittik şuan sadece emziriyorum. Ve sütüm çok arttı.
nurhayatervaras Eminerd emzirmeyi deneyim sık sık. Birde biberon değil de kaşık ile icirin. Yemene icmene özen göster insallah sütünde gelecek. Üzme ve sakin ol önemli şeyler bunlar.
Nurlueller Çocuk doktoru ilk zamanlar bana süt ve süt ürünlerini yasakladıydı. Özellikle yoğurt ve süt çok gaz yapıyor bir de soğan. Çok güzel süt yapıyor bulgur ile ama o dönemlerde benm mideme bile gelmiyordu ve ne zaman yesem bebeğimin de gazı oluyordu. Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce memeyi tutar
GokturkAlp Eminerd sütü arttırın şeyleri zaten yazmış anneler. Birde biberonu kes, meme teklif et acıkınca. Aç olunca illaki memeye yapışacak. Birde silikon meme uçlarını biberon gibi de algılayabilir. Dilersen silikon meme ucu dene. Daha sonra bıraktırmak zor ama bebekten bebede değişiyor.
attbianne Eminerd Allah bağışlasın 💞 daha çok küçük döner memeye eds deneyin emzik veriyorsanız şimdilik vermeyin her agladiginda memeyi verin tok olduğunu düşünseniz bile teklif edin ten teması yapın kokunuzu ne kadar çok alırsa memeyi o kadar çok tutar sağım yapmaya devam edin iyice tutana kadar sagdiginiz sütü eds ile verin yada enjektorle verin biberonu bırakın
Zeynep-hazar 21 iken benim sütüm geldi sürekli emzirdim mamayida bardakta çay karıştırır gibi yaparsan daha az gaz yapar bu şekilde yaptım kaşıkla verdim yada enjektöre azina az az sıkarak biberinin akışı hızlı olduğu için memede az geldiği için sütün iyide çekmediği için memeyi istemiyor
Zeynep-hazar Zeynep-hazar Eminerd biberonu hayatından çıkar sık sık emzir Allah bağışlasın ınslah mamayida 4 ayda tamamen bıraktım şimdi ikiz gib8 geziyoruz 16 aylik