Fatma69 Hanımlar kehribar kolyesi aldım Bi türlü kullanamadım akıl verin bana gündüz uyurken boynunda oluyor ama boncukların izi çıkıyor geceleri çıkarıyorum sanki bebeşi rahatsız ediyor mış gibime geliyor Biraz da kısa gibi geldi kolye bana 6 aylık oğlum
614408eoa Fatma69 gece gündüz takın bi skıntı olmaz alısacak ona bebek zatn izin verin sizde bende kullanıyorm gece gündüz ful boynunda rahatsiz etmes
Haceromer Fatma69 ayak bileğine dolayın. Oğlumun bilekliği var doğdugundan beri bazen üstüne yatarsa iz oluyır ama o kadarda olur
Merven Fatma69 yurt dışında bebeklere hastanede hediye olarak yapılıyormuş kehribar bende 2 aylıkken aldım dediginiz gbi sanki boynuna dolanacak gbi hissettim bende bileklik olarak taktım yaşına doğru boynuna taktım ama hiç çıkartmadım.asiri faydasını gördüm görüyorum da izi çıkabilir bu normal canı acıda büyüdüğü için rahatsız olup ağlar eliyle çekmeye başlar ilk etapta bilek yâda ayağına takabilirsiniz
614408eoa Fatma69 ama sen hangi kolyeyi alırsan al al iz yapcak ki uzun olsn kısa olsn kolye kac cm hatırlamıyorm ama bi büyk insanlar icin boyu vardı bide bebekler icin yani bize boyu gayt norml