pasaklikontess Hatice_oz1 anne sütünün kalitesini düşürür ve miktarını azaltır sigaranın içindeki kimyasallar bebeğe geçer maalesef 😊
sufflee Hatice_oz1 günde 3 yada 4 tane içiyorum maalesef üzgünüm hamileyken bıraktım bu zıkkımı ama bebek doyduktan sonra 2 aylıkken gene başladım sinir stres uykusuzluk bahanem oldu şuan 1 yaşına girmek üzere gene günde 3 4 devam ediyorum içmeye
Arasinannesiiii Hatice_oz1 malesef ben günde 3 tane en hafifinden aldım bu sekilde içiyorum denedim bırakamıyorum
Merrys duygukoc bırakamayanlar için harika bir cevap vermişsiniz. Tabiki zehir, tabiki içmemek gerekiyor ama bi arkadaşım lohusalık sendromu ve psikolojik durumundan ötürü sigarayı bırakamadı ve doktoru sütünün sigara içsede mamadan bin kat daha iyi olacağını üstünü değiştirerek emzirmeye devam etmesini önerdi. Bilginize.
Tazeanaa pasaklikontess Yani tamam anlamadan konuşmasın da hem sigara içmeyip hem bu postu açmak ne manaaaaağ🤦♀️😂 ayrıca 5 yaşında ki çocuğa sor o bile der zararlı yani yine anlamsız anlamsız postlar🤦♀️
Sarikuzumalp Merrys Yalnız bu yorumunuz mama veren anneleri üzer. Resmen mama sigaradan daha zehir yazmışsınız. Bence arkadaşınız acilen o doktoru değiştirmeli. Çünkü hiç bir doktor üzerini değiş sigara iç nede olsa mama vermiyorsun demeye getirmez. Getirirse doktor değildir. Her sakallı dedem zannedilmemeli…
Woody Merrys Mama sigaradan daha zararlı, mama zehirdir gibi şeyleri nasıl çıkarmışlar şu mesajınızdan anlam veremiyorum Sanki çocugun karnını sıgarayı sulandırıp içirerek doyur demişsiniz
Prens0205 Merrys şimdi mamayı zehir gibi söylediniz diye linç yersiniz ama doktoru arkadaşıma demiş mama mi sigara içen annenin emzirmesi mi dersen içsin ama emzirmeyi bırakmasın bu bilimsel olarak kanıtlanmamış saç boyama gibi demiş ablam farklı şehirde onun doktoru da sizin dediğinizi demiş ama içmeyen anneler burda linçliyor bende daha önce söyledim bana bir sütü hakaret edildi
pasaklikontess Tazeanaa içiyor olsa bile burda zararı gördükçe okudukça yorumlarda içmemeyi tercih eder linç yememek için içmiyorum arkadaşım için soruyorum diye bilir herkes çok gergin çünkü 😁🤷🏻♀️
Merrys Sarikuzumalp her kafadan bir ses çıkıyor ikisinide savunmuyorum sadece aktarmak istedim. Benim oğlumda mama ile besleniyor çünki meme reddini bir türlü aşamadık öyle düşünsem ben formül süt vermem heralde :)
SerpilG Sarikuzumalp bende biyerde okumuştum nekadar doğru bilemem ama sigara içen anne asla emzirmeyi terketmemeli diyordu. Bazı anneler mama veriyormuş sigara içtiği için onlara ithafen bir yazıydı.
Merrys pasaklikontess 26 yaşındayım ve bir gün olsun ağzıma sürmedim çünki astım hastasıyım eşimde alerjik aynı şekilde ama içeni de anlıyorum çevremden gördüğüm kadarıyla. Ha tabiki kimsenin bebeğinden önemli olamaz bu durum. Kendim için olsa direk ağzımdan yazardım emin olabilirsiniz. Nasıl kendime döndürdüm bu nasıl gereksiz bi post içmiyorsan neden yazıyorsun arkadaş😂
Sarikuzumalp Merrys ama bu yorumunuzu yinede kendinize saklamanız gerekirdi. Şahsen ben mama vermiş olsam şimdi sizin yorumunuzu görüp aşırı üzülürdüm. Acaba gerçekten öyle mi diye düşünürdüm. Lohusalar var yorumunuz sayesinde aşırı üzülebilirler. Mamayı sigaradan daha zararlı gibi yoruma dökmeniz çok yanlış olmuş. Her duyduğunuzu yazmayın demek istiyorum. Kulağa da hiç mantıklı gelmiyor zira. Şahsen ben hiç görmedim mama sigaradan daha zararlı diyen doktor 🤷♀️
Merrys Sarikuzumalp çok özür dilerim haklısınız 🙏🏻 Ama lohusalık psikolojisi var ya işte birini kaldırırken birini indirtiyor. İşte doktor ya, dedi diye söyleyiveriyoruz
pasaklikontess Sarikuzumalp mama sigaradan zararlı dememişte doktor sanki anne sütünün öneminden bahsetmiş gibi geldi bana arkadaşta onu anlatmaya çalışmış tabi ucu çok açık yanlış anlaşılabilir sonuçta hiç sigara içmeyip meme tutmadığı için emmediği için mama verenler var onların bu konuyla bi alakası yok bence üstlerine alınmasınlar 😊
Sarikuzumalp Merrys burada yazılanları okuduktan sonra inan bazen doktora bile güvenemiyor insan 😥 çok yanlış yapılan müdahaleler var. Artık doktor deyince insan hemen bir kaç doktora daha sorup netten iyice araştırıp emin olmak istiyor. Annelik çook zor.