duygukoc YigtnAnnesi bilmediğimiz bi konu hakkında yazdıysan olabilirmi şahsen bi önceki açtığın kolye postu hakkında hiçbir fikrim yok
Nrgs YigtnAnnesi önceki postunuza cevap veriyorum hayır yok bilsek zaten ilk posta yazarız ikinci kez açınca vahiy mi gelecek de cevap vereceğiz
idillinamom YigtnAnnesi Sağlık ile ilgili bir soru sandımda postunuza bakınca çokta aciliyeti yokmuş aslında 😊 Instagram’dan alışveriş yapmıyorum ama Trendyol da aradığınız tarzda ürünler var
EJDERYAA Çünkü daha iç açıcı böyle kavga çıkarmak için kendini yırtan arkadaşlar olduğu için herkes toplanıyor orada saçma sapan konuşuluyor program amacı dışında arkadaşım sen ne sorarsan sor çok zor yorum almak böyle bir kaç kişi anca yazıyor
MiracAlpinveUmutunAnnesi YigtnAnnesi kolye postunuz mu? Bakmadım cunku kolye takmıyorum Bakmadım çünkü bi bilgim yok Bakmadım çünkü diye gider bu böyle Hem siz size yorum atanlarada cevap vermemissiniz ki?
Ask_kokulu_yavrum YigtnAnnesi bende mama sandalyesi postu açtım 1 tane yazan yok çünküü kaynanamı yazmadım demekki bilgisi olan değil ağzı olan konuşuyor buralarda onu anladım😏 yani mama sandalyesi kullanan hiçmi olmaz
Ask_kokulu_yavrum MiracAlpinveUmutunAnnesi nursocum dün açtım kimse yok mu diyede yazdım bekledim bugünde cvp yok sildim googleden araştırma yapıyorum burdakiler bazılarını tenzih ediyorum kaynana eş postlarına meraklı sağlık öneriy bak sayı az