Alcannipek Bebeğim 3ay 19 günlük ayın 15 de Rota aşısı yaptırmayı düşünüyoruz geç kalmış değiliz değilmi arkadaşlar ilk bebeğim deneyimli anneler cevaplarsanız çok sevinirim😇🙏🙏🙏🙏🌼🌼🌼👶🏻🦋🦋🦋
Emircik Alcannipek 3 aylık yaptırılmıyor mu rota tam hatırlamıyorum ama 3 aylık olunca yaptırılıyor diye biliyorum ben
Kaan12 Alcannipek biz bugün olduk 3 ay 15 günü geçirmemek gerekiyo diye biliyorum ben öyle demişti doktorum
Busraf44 Alcannipek Yan etkisini bilmiyorum ama eğer çok kusan bir bebekse yaptırdıktan sonra dikkat edin ki ilk yarım saat kusmasın yoksa Bi olumlu etkisi kalmaz ve alerjik bir bebeğiniz varsa da yaptırmadan önce mutlaka doktorunuza danışın
Brna-34 Alcannipek 3 ay 1 haftalikken ilk dozunu yaptırmıştım cuma günü de 2. Dozunu yaptirdim bi yan etkisi söz konusu olmadığını söylemişlerdi Allah’a şükür 2 dozda da bi sorun yaşamadık
Anan Alcannipek 4 ay 10 günlükken yaptırdım onun amacı 3-6 ay arasında 1.5 ay arayla 2 aşı olabilmesi şimdi 1.5 ay sonra 2. Dozu yaptırcam
hilalsara Alcannipek 2. Ay aşısıyla arasında 4 hafta olması gerekir ve üçüncü ayın içinde yaptırabilirsin belli bir gün yok rota aşısı için canlı bi aşı olduğu için tam 4 hafta geçmesi gerekiyor
Eternity Alcannipek Yaptirabilirsiniz. Ilk doz 16. haftaya kadar, 2. doz aralarinda 4 hafta olmasi sarti ile 24-25. haftaya kadar yaptirilabilir.
Ecos Alcannipek 2. Aylık ilk dozu 4. Aylık 2. Dozu veya 3. Aylık ilk doz 5. Aylık 2. Dozu yapılabiliyor canm
Angars Alcannipek benim doktorum 3 ayi hir gün gecsin yapmam demisti hatta tarihi yazip elimize vermisti su tarihte muhakkak gelin diye