balinnannesii ek gidaya nerden baslamam lazım ilk neler vermem lazim cok korkuyrm yanlis bisey yaparım diye yardımcı olurmusunuz anneler
Moms0305 balinnannesii biz de 4 gundur tadim yapiyoruz. İlk 3 gun havucu buharda pisirip catalla ezip az zeytinygi ve su koyarak verdim. Bugun de havuc ve kabak pisirerek tadim yaptırdım. Her yeni verdiğimiz ürünü 3 gun vermek gerekiyor ishal kabizlik alerji vs yapmadigindan emin olmak icin. İlk gun 1 cay kasigi 2.gun 1 tatli kasigi 3. Gun de 1 corba kasigi şeklinde.
Erencinarinannesi balinnannesii ben ilk yoğurtla başlamıştım sonra sebze sebzelerin hepsine alışınca meyveye başladık şimdi yoğurt ve yemeklerini çok rahat yediriyorum tavsiyem budur oğlum şimdi 15 aylık
Moms0305 balinnannesii bize doktor once sebze sonra yogurt en son meyve dedi. Meyve tatli oldugu icin sebzeden önce verirsek sonra sebze yemek istemeyebilirlermis. Ne kadarlik bebeğiniz?
Erencinarinannesi balinnannesii gündüz saatlerinde verin alerji yapıp yapmadığını en iyi o şekilde göZlemlersiniz
SenaaTuna Bende ilk yoğurt işe başlanmalı ile diye duymuştum kimilerinin doktoru böyle diyormuş. Meyve veya sebze ile başlayınca sonrasında yoğurdu kabul etmiyormuş bazı bebekler.yünede doktorunuza danışın derim size bir yol çizecektir. 🌻
balinnannesii SenaaTuna doktora malum virusten gidemiyorz ama ebe yavas yavas ver dedi ilk yogurt veriyim ben o zaman