Gugugugu Kizlar bebegim 50 gunluk bugun sabahtan beri ishal 5 kere kaka yapti sivi ve kokulu uykusunda bile çığlık atarak uyaniyo ne yapmam gerekiyo yarin sabahtan doktordan randevu aldik sabaha kadar ne yapabilirim agrisi icin cok caresiz kaldim 🥺
Mavibattaniye Gugugugu probiyotik bir şey varsa kullan biogai kullanabilirsin ama o da hemen etki eder mi bilmem başka bir şey aklıma gelmedi
Hanifeikranur Gugugugu 5az 10 tane bez alıyor Musun altından 10 dan fazla olması lazım isal için. Bizimse öyleydi 4-5 güne geçti . 54günlüğüz Hastaneye götürdük tahlil yaptık birşey çıkmadı
BARKINATLAS Gugugugu 49 günlüğüz bizde bugün.aunımsorun 3 gündür bizde de var.bende bekliyorum artarsa diye.çünkü ateşi falan yok.üşüttü mü diye düşündüm ama huysuzluk var sadece.birde mamasını değiştirdim tesadüf mü diye arada kaldım.yarına geçer mi bilmiyorum bekliyorum 2 gün daha yoksa doktora götüreceğim bende
Gugugugu Hanifeikranur canim 5 tane bezi kakaliydi ama su gibi kokulu bide uykusunda ciglik atarak uyaniyo gazda cikariyo anlamadim ki
Gugugugu BARKINATLAS benimki cok huysuzlasmiuo ama uyutuyorum 10 dk sonra ciglik atarak uyaniyo memede sakinlesiyo yarin doktora goturcem bakalim
Gugugugu BARKINATLAS benimkinde kusma yok sabah benimde asiri karnim agri zor yetiştim tuvalete kesin benden gecti ama anlamadim ki