Sisli İyi akşamlar bebeğim 7 aylık ek Gıdada tadım aşamasındayız yumurta yoğurt patates havuç kabak karnabahar vs meyvelerden armut elma muz Avokado şeftali gibi şeyler tatdırdım başka aklıma birşey gelmiyor gibi siz neler veriyorsunuz bebişlerinize 😊
Yrnasl Sisli ya bende size bişey sorsam ilk başladığınızda kaç kez ek gıda verdiniz ve ne kadar verdiniz mesela kaç öğün mama veya meme kaç öğün ek gıda ben çok tedirgin oluyorum 5 ay olcak başlamak istiyorum
Sisli Yrnasl ilk kez başladığımda günde bir kere verdim öğle saatine denk getirdim ne aç ne tok olması lazım tabi ilk başladığımızda pek yemek istemedi ama o tatlara alışınca şapur şupur yiyor 😂ama şakın zorlamayın eğer yemek istemiyorsa kafasını sağa sola çevirir yemek istemez günün başka saati deneyin mesela bugün ilkkez yumurtanın sarısını yedi baya yedi hemde ne versen yer modda 😂
Sisli Yrnasl ana besin fotmül süt veya anne sütü şuan 2 öğüne çıkarttım bir öğünü bakliyat vs bir öğünü meyve ama önceden tatdırım alerji yapmayan meyveler ilk çay kaşığı 2 gün 2 çay kaşığı 3 gün 3 çay kaşığı ama şuan 7 aylık bildiğin boyarım kase yiyor 😂
gktgbsr Yrnasl Ben Blw yapıyorum başladınız mı devamı geliyor 🤗 ilk başta anne sütü tabi ki her zaman 9. Aydan sonra ek gıda öne geçiyor 9 aya kadar anne sütü ana öğünümüz🤗
Yrnasl gktgbsr teşekkür ederim ben emziremiyorum hamileyim sütüm hiç yok kustuğumdan dolayı mama içiyoruz