e_ckucukunal Hayırlı Akşamlar kızlar 4 aylık bebeğimin burnu tıkalı serum fizyolojik hariç kullandığınız burun spreyi ws var mı?
Melikederinakinnn e_ckucukunal kids clear kullandim cnm ama en iyisi serum fizyolojik damla seklinde gibi olan kucuk tuplerde yari yariya kullanyorum tek seferde mis gibi burnu acilyo
hayalperestbirealist e_ckucukunal başka bir şey kullanma demişti bana doktorum. Eczaneden büyük bi serum alıp şırınga ile açın hem uygun olur hem zararı yok. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız birçok video var. Ben doktorumun yaptığı gibi açıyordum. Eşin kucağında tutuyor bana doğru hafif eğik. Şırıngaya 3ml kadar çekip burun deliğine biraz hızlı sıkıyordum diğerinden çıkıyordu. Sıkar sıkmaz da bebeği biraz daha öne eğip sırtına vuruyorduk ne olur ne olmaz diye doktorum öyle açıyordu ben geçen kış çok faydasını gördüm.
attbianne e_ckucukunal damla şeklinde olanlar etkin değil enjektore 3 CC izotonik çekip burnuna sikmaniz lazım sprey olanlar da damlali olanlarla aynı etkiye sahip hemen hemen ilaçlı olanlar hariç
Emirebru e_ckucukunal 4 aylık oldugu ıcın serum fızyolojık kullanmaya devam edın 1.5 2 yastan sonra sprey form kullanmanız faydalı olur
e_ckucukunal hayalperestbirealist teşekkür ederim bende şırınga sız damla gibi olan kullanıyorum ama faydası yok
Elisaaam Sterimar deniz suyu spreyi ihtiyaç halinde burnuna 2 şer defa sıkmak yeterli çekme falan çok tehlikeli kendi atıyor bi kaç gün öncesi bende bunun İçin gittim doktora kızım henüz 1.5 aylık ve şuan gayet iyi sprey sayesinde açılıyor burnu
hayalperestbirealist bitterdelisi24 eczaneden serum Fizyolojik diye alıyoruz normal serum şeklinde olanlardan diye belirtiyorum. Büyük olan 10 lira falandı aylarca gidiyor. Hastanelerde de onunla açıyorlar zaten
hayalperestbirealist bitterdelisi24 [url=https://hizliresim.com/4oaZiV][img] bunu da gösterebilirsiniz direk
e_ckucukunal İlk doğdugunda serum fizyolojik vermişti doktor burun temizliği için o zaman iyiydi ama bu aralar etkisini göremedim 🤷
hayalperestbirealist bitterdelisi24 şırıngayla sıkıyorsunuz. İki delik içinde 3 ml kadar ayrı ayrı çekseniz yeter ben daha fazla çekiyorm alıştım iyice. Çok güzel açılıyor yavaşça değil de biraz hızlı sıkınca hemen diğer delikten akıyor ne varsa
bitterdelisi24 hayalperestbirealist anladım tazzikli gelcek yani ☺️ ay cok saol ya teskkr ederm 💗💗 zaten bebegın burnu tıkanmadan kolay kolay hasta olmazmıs
hayalperestbirealist bitterdelisi24 aynen önce burun tıkanıyor sonra ilerliyor öksürük vs. Ben geçen kış sabah akşam açtım burnunu hele kaloriferler açılınca çok çabuk tıkanıyorlar. Alıştırın siz de illa tıkanmasını beklemeye gerek yok arada temizleme amaçlı da kullanabilirsiniz. rica ederim umarım faydasını görürsün canım ♥️
hayalperestbirealist Cicismoms üzerinde yazıyor uzun ömürlü oluyor bunlar bitene kadar kullanıyorum ben. Fiyatları uygun boyutuna göre değişiyor 10-15 lira falan