Asyamerya Arkadaşlar 5 ay 14 günlük bebeğim var yere düştü kafasını yere vurdu herhangi bir şişlik huzursuzluk yok uyku saatine geldiği için uyumak istiyor ne kadar beklemem lazım uyutmak için
Annebal Asyamerya en az 4 saat beklemeli kusmasi baş donmesi varmi kontrol edin… denge kaybinada bakin
Derosss Asyamerya en az 2 saat falan uyutmayın kusma vs durumuna bakın bir şey olmaz inşallah nereden düştü ?
Ikrazumra19 Asyamerya nerden dustu benim kizimda 4 aylikken koltuktan dustu doktor nirmal rutine devam edin ama 2 saatte 1 uyandirip gozlerini aciyornu bakin demisti
Asyamerya Ikrazumra19 pusetine koyup sehbaya koymuştum ordan kayıp düşmüş mutfaga mama yapmaya gitmiştim sırt üstü düşmüş 1 saat beklettim uyuttum arada uyandırıyorum
BademsMam Asyamerya 70 cmden yüksekten düştüyse bir doktora gitmelisin bence bana doktorum öyle söylemişti
Yigitalpsmomy Ya bende bisey sorcam oğlum emeklemeye başladı bi yerden tutunup kalkmaya çalışıyor ve küt düşüyor her zaman doktora mi götürmeliyim dün bi düştü kafayı yere vurdu ne kadar önune geçebiliriz bunun oturdugu yerden düşüyor tabi yüksekten değil
Deryadenizalya Yigitalpsmomy benimde öyle emekliyor ayaga kalkmaya calisiyo küt sırt üstü ..bazen kafasının arkasına hatta
Acemianne12 Yigitalpsmomy benim bebegimde öyle kalkmaya çalısıyo diznin üstğne sonra arkaya doğru küt düşüyo çok korkuyorum napmalıyız hiç bilmiyorum
Yigitalpsmomy Deryadenizalya evet bunun ne kadar önune gecebiliriz ki artik büyüyorlar sonucta kalkmak istiyorlar
Yigitalpsmomy Acemianne12 yapacak biseyimiz yok bence büyüyorlar artık mecbur kalkmak isteyecekler 🤷🏻♀️
Asyamerya Derosss çok sükür bir sıkıntımız yok sanırım biraz kolu acımış oda geçti bugün şimdi gayet iyi