veralinna2 4-6 hafta arası değişmeli, kauçuk emzik olduğu için şişme yapıyor. Ayrıca sterilizasyon cihazına koyamıyorsunuz bu marka emzikleri. Deterjanla yıkamak da önerilmiyor. İlk aldığınızda 5 dk kaynar suda bekletiyorsunuz. Sonrasında sadece emziğin üzerine kaynar su döküp veriyorsunuz bebeğe. Deterjan vs yine yok( green clean emzik biberon temizleyici kullanırım normalde ama kauçuk diye kullanılmıyor.
emzik şişme yaptığı için, zamanla şişen emzik ucuna alışan bebek, yeni ve henüz şişmemiş uca alışmakta zorlanıyor. Yani her emzik değişme zamanında tekrardan alışma süreci olacak.
Daha önceden silikon emzik kullanan Bebekler de genelde tutmuyor bibs’i. İlk kez bibs verecekseniz belki tutar ama genelde daha önce emzik kullananların deneyimi böyle.
güzel renklerine tav olup aldım ama benim kız yüzüne bile bakmadı :)
İlk emziği 0-2 ay için chicco ortodontik emzikti.
sonra 1 aylıkken Philips avent ultra air aldım. Şu an bu marka ve model dışında emzik almıyor. Hatta tommee tippee emzikler çok övülüyor diye aldım ama bir Philips avent değil. Elde tutarken bile plastiği kalitesiz geliyor göze tommee’ nin.
bir de ben emziği her ağladığında ya da gün boyu vermiyorum. Akşam vakti uykuya dalmayı kolaylaştırmak için kullanıyorum ve emziği verdiğimde uyku vakti geldiğini anlıyor :)