hypatia Kızlar merhaba, bebeğim daha ek gıdaya geçmedi ama bugün az miktarda su gibi kustu içinde beyazlık yoktu şeffaftı. Sütünü de yeni içmemişti. Normal mi bu?
hypatia Yenidennn sanmıyorum ya olabilir belki de. Bağırıyordu sürekli kusmadan önce bağırmayı öğrendi de 🤦🏻♀️ Acaba gazla bağırınca midesine mi bir şey oldu
Karauzumum Bi kere köyde azcık yattığı yer ince olmuştu belki 15 20 dk yatmıştır aynısı oldu kızım 4 aylıktı aynı ara da 1 saat kadar beklemiş mama yemişti hangisinden oldu bilmiyorum iki kez uykusundan inleyerek uyandı suyu kusunca rahatladı
hypatia Karauzumum benim kızım bağırmayı öğrendi sürekli bağırıyor bağırırken kustu 🤦🏻♀️ 1 saat önce süt vermiştim acaba sütten olabilir mi donmuş anne sütü veriyorum
hypatia Alyammmmm çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻 Dün dışarı çıkmıştık baya korudum ama demek ki kaptı bir yerden soğuk
Karauzumum hypatia ilk kez mi vermiştin ? Ben de mesela ilk kez beklemiş mama vermiştim ondan sonra oldu midesini bozmuş da olabilir ama sonuçta onu kusunca rahatlamıltı endişelenme
Sedagenco Benim bebeğim 3 ay 16 günlük aynı şey bizdede var ama yeni değil uzun zamandır var aşırı bi şekilde kusmak değilde dökülüyor gibi sanki ama bizde sürekli oluyor birşey olduğunu sanmıyorum
hypatia Sedagenco bağırırken böyle ağzında su biriktirirsin de dökülür ya öyle oldu ben de önemli olduğunu sanmıyorum ama işte insan korkuyor
Alyammmmm hypatia geçmiş olsun şuan kızım 1 yaşında geçen bizde dışarı çıktım iki gündür arada bi su akar midesinden ilk kızım da öyle olduğu zaman bende çok korkmuştum anlıyorum sizi 😍😘
Sedagenco hypatia aynı şekilde bizdede oluyor ama sürekli oluyor bizde bu normal görüyorum bende artık🤔
gkcsvn Sorun yok kusuyor dogdugundan beri bazen su bazen sut bazen kesilmis peynir kilo aldigi surece sorun yok
hypatia gkcsvn öyle kilo kaybedecek kadar kusmadı çok şükür 🙏🏻 İlk defa bu şekilde kustu normalde süt kesiği gibi kusar