Mom09 Merhaba kızlar kızım 1 hafta sonra 5 aylık olacak ve 2 gündür sürekli çığlık atıp saçlarını çekiyor ne yapacağımı şaşırdım başına böyle bişey gelen var mı? Neden olabilir?
deletedmom2200 Mom09 bizimki de çığlık atıp gülüyor nasıl aksi ve sevimli bişe bunlar ya normal bence canım yeter ki katıla katıla ağlamasında çığlık bana komik geliyor 😂
Deletedmom090 Çığlık atmaları çok normal çoğu bebek yapıyor. Bu aylarda yüze ve saçlarada ilgi duymaya başlıyorlar saç çekmeside ondandır muhtemelen. Benim kızımda 6 aylık ve sürekli çığlık atıp benim saçlarımı yoluyor 🙊 gözümü bile yoluyor ama nedense bunlar bana keyif veriyor😂
Mom09 Çözemedim kızlar sanki sinirleniyormuş gibi geliyor kendini sıkıyor çünkü saçları bile terliyor
Didoo Mom09 dişleri çıkıyordur , bugün yarın incilerini görmeye başlarsınız . Allah yardımcısı olsun🙏
Mom09 Didoo 1 saat oldu uykuya yatalı 2. Defa çığlık atarak uyandı ellerinin hepsini ağzına sokuyor ama hep böyle mi olacak insanın içi gidiyor ya çıldırmak üzereyim. Belirtileri neler dişin? İlk Bebeğim hiç bir tecrübem yok bu konularda.
Didoo Mom09 huzursuzluk, çığlık atarak uyanma. Ağızda salya, az emme , eller ağızda , kulağını saçını çekmeler biz bunları yaşadık