BoraBora 7 aylık olduk kulaklarımızın üst kısmı kepçe, bildiğiniz gördüğünüz kullanabileceğim bir ürün var mı? Nasıl önüne geçebiliriz önerilerinizi bekliyorum herkese ışık olsun teşekkürler 🙏
Busesrmz BoraBora saç bandı takabilirsiniz benim oğlumda çok fena üzerine yata yata kepçe oldu baya saç bandı takıcam bende alıp
elif-emirinannesi BoraBora 6 aylık olduk aynı durum bizde de var. Sadece üst kısımda kepçelik var nasıl düzelir bilmiyorum. Sağ sol yatırmama rağmen böyle oldu
[silindi] BoraBora düzelmez eziyet olmasın bebeklere saç bandı falan boşa sıkmasın babası da kepçe oğlu da 😀
Baloglum123 [silindi] aynen ya eşiminde kepçeleri var oglumunda benimde kücücük kulaklarım var oysaki niye bana çekmediyse babası kılıkli 😁😁
Fatoserin [silindi] ahahhaha benim de aynı canım baba de kepçe oğlumda o kadar da olmasın diye uğraştım ama 5,5 aylık kepçe 😂
minikfare BoraBora benim bebeğimde aynı durumda kulakları.bizde de kepçe olan kimse yok şaşırdığım konu bu çocuk nasıl böyle oldu bilmiyorum.ama yapışacak bişey yokmuş bi doktora danışmıştım kıkırdakları sertleşmiştir dedi doktor
Ikizannesi2020 BoraBora benim ikizlerimden birinde de var kepçelik halbuki babasının da benim de kulağımz küçük ve düz aynı şekilde diğer oğlumuzunda ama küçüğüme de kepçelik ayrı bi yakışıyo sanki🤭