Asliiii Bebeğim 15 günlük sağdığım sütü biberonla veremiyorum tıkanıyor avent yenidoğan kullanıyoruz ama tıkanıyor içemiyor😔 sizin önerdiğiniz bibron varmı akışı daha yavaş olan
duygukoc Asliiii ben doğduğundan itibaren babytime ’ın hem emziğini hem biberonunu kullanıyorum oğluma gayet de memnunum
BaharBebek34 Ek-istanbul kesinlikle yapmadı. Daha 10 günlüktü biberona başladık, beş buçuk aylık olduk, hala en çok memeyi seviyor🙏🍀
Yrnasl Ek-istanbul hayır emiyoruz hala ama ben çok emziriyorum sadece geceleri çünkü hamileyim pek sütüm yok
Ozgesa Asliiii bizde avent kullanıyoruz bende veremiyorum sandım meğerse biberonu dik tutmak gerekiyormuş. Biberonun ucunun tamamını ağzına almalı kucağınıza alın o şekilde verin biberonu. Benim bebeğim 47 günlük oldu
Caydanlik Ogluma lansinoh biberon kullandim canim sut sagma.makinasinin biberonuydu yaklasik 2 ay tek gogsumu sagip verdim meme ucu yoktu bir göğsümude emdirdim
Kubraasel61 Asliiii bende sizin gibi yapıyordum ama bebegim memeyi almak.istemedi 26 gucluyuz biberonu kestim dün sadece meme veriyorum sagdiklarimi buzluğa atiyorum
LadyMarmalade Asliiii chicco natural feeling doğduğundan beri onu kullanıyorum aventte dediğiniz gibi içemedi. Şimdi ml yükselticem hatta. Deneyebilirsiniz memnunum ben
Ek-istanbul Yrnasl anladım bnde günde 1-2 mama veriyorum ama korkuyorum mamayıda iyi diye lansinoh biberonla veriyorum inş meme reddi yaşamam
Ek-istanbul BaharBebek34 inş benim kızımda bırakmaz bizde mama ve meme gidiyoruz 3 aylık olacagız bir hafta sonra zaten en çok red şu sıralarda 4.ay bitene kadar oluyomus korkuuorum
BaharBebek34 Ek-istanbul meme reddi olacak gibiydi bizde de, biraz müzik biraz ritimle sakinleştirir memeye döndürdüm. Şimdi 1 saat emer, bıraksam memede uyur saatlerce…