e_yildiz1 5 aylık bebeklerinizin gündüz uykusuna kaç kere yatıyorsunuz anneler. Gece uykusuna kaçta yatırıp sabah kaçta kalkıyorlar birde gece kaç kere kalkıyorlar bebekleri 5 aylık olan anneler cevaplayabilirmisiniz
Mom14 e_yildiz1 2 saatte bır hala uyuyor benım kız gecelerı 10 gıbı uyuyor bellı olmuyor gece 1 kez kalkıyo mama ıçmek ıçın
Tutku0614 e_yildiz1 gündüz toplasan 1 bucuk saat uyumuyor gecede saat 11 bucuk gibi yatıp saat başı emmek için uyanıyor sabahta 10 gibi kalkar artık bu arafa 4 bucuk aylık
ArsAyz e_yildiz1 Gündüz uykusu keyfine göre değişiyor. Gece uykusuna 9′da yatıp sabah 6 7 civarı uyanıyo 😄
Prensim1 e_yildiz1 Biz 5 buçuk aylığız, 2 saatte 1 uyuyor, buda 4 uykuya tekabül ediyor gün içinde. Akşam 8 buçuk gibi yatar, gece 2 kez uyanır, sabahta 7 buçuk gibi kalkar.
Derin_20 Prensim1 bunu nasıl başardınız biz saat başı kalkıyoruz uyku eğitimine başladık 3 gün oldu gündüz uykularını kaç dk uyuyor?
Ozdemir1 e_yildiz1 4ay 24gunluguz gun icinde 3 yada 4 uyku yapıyor gece uykusunu ileri bı saate atmayı çok denedim ama olmadı 6da yatıp sabah 6 da uyanıyoruz🙄
Ozdemir1 e_yildiz1 ben çok geç yatirmayida denedim ama yok olmadı kacta yatarsa yatsın ya 5.30 yada 6da ayakta 🙃