Melminnn Merhabalar 2,5 aylık bebeğim var spaya götürmeyi düşünüyorum. Bebeklerini götüren annelerin yorumlarını merak ediyorum. Sizce erken mi, gidenler fayda zarar olarak değerlendirirse çok sevinirim
ayazasaf Melminnn biz 2 aylıkkrn götürmüştük ilk olarak. Çok sevmişti suyu eve dönünce kolik sancılarından uyumayan bebeğim 4-5 saat uyumuştu. Sonra her 15 günde bir götürdük çok memnun kalmıştık. Temiz güvenilir bir yer bulursanız götürün bence :)
Kizimmmmm Melminnn normalde kızım banyoyu suyu çok sever. Hiç ağlamaz. İki kere spaya götürdük ağlamaktan içi çıktı. 5 aylıkken götürdük.
Zeys Melminnn biz de pandemiden dolayı eve havuz aldık 2 aylıkken atıyorduk içine gayet güzel yüzüyordu suyu çok sevdi haftada 2 gün fln yüzdürdük hep şimdi kızım 7 aylık oldu ☺️
Rzgr Melminnn ben 6 aylikken goturmustum. Cok eglenmisti. Masaj da yaptilar. Ama o gece hic uyumadi. Sanirim suyun icinde cirpinmaktan kollari bacaklari agrimisti.
ayazasaf Melminnn 45 dk kadar sürdü 20-25 dk havuz sonra hemşire bir arkadaş masaj yaptı karnına sırtına yüzüne nasıl mest olmuştu 😍 ordan getirdik mışıl mışıl uyudu
esmerayes Melminnn 40ini spada cikarttim ayrica 20 gunlukken goturmeye basladim😁 o zamandan beride duzenli olarak goturuyorum kolik bi bebekti 3. aya kadar 3 gunde 1 falan ozellikle aksamlari goturuyoduk cok rahatlatiyodu simdi 7 aylik hala ayda 1 falan goturuyorum gelisimininonemli acida etkiledi uyku problemlerimiz coktu aksamlari goturerek uykuyi duzene soktuk dis donemini rahat atlattik ameliyat olmustu cok hareketsiz kalmisti onun icinde goturduk hem oglum cok seviyo hem cok rahatlatici ve gelisimi acisindan faydali