Eminos Geig2020 zeytinyagiyla yagla 10-15 dk beklet tersten tara banyoda sampuanliyken bi daha tara tersten
iremceren Geig2020 mustela konak önleyici şampuan öneririm kzıım 1 aylıkken oldu bu şampuana geçtm hala bitmedi kullanıyorum tekrarlamadı 🌸
Geig2020 Baby_Mila yok denemedim onu ya mustela Konak önleyici şampuan aldım yeni bi kere kullandım daha
Yasemin_06 Bioderma atopikdermatit sampuani var dojtorumuzn onerisiyle onu kullaniyoruz gem saclari ipek gibi yumusak kaliyor hemde 2 kullanmayla konaktan kurtulmustum ben taveiye ederim siseside okadar buyukki 1 yasini gectik hala o siseyi kullaniyoruz 👍🤗
Geig2020 Yasemin_06 buna da bakıcam çok teşekkür ederim Konak önleyici şampuanları bitirdikten sonra tekrarlar mı onu bilmiyorum
Dadam Geig2020 geceden sürüyoruz ertesi sabah yıkıyoruz 3 aylıktı oğlum 3 kere yıkadık bi daha çıkmadı 8.5 aylık şuan. Bi arkadaşıma verdim kalanı onda da işe yaradı, geçti 2 yıkamada
Yasemin_06 Geig2020 yok tekrarlamiyir iste bitiyor bu dedigimi gorsen zaten sende buyuk sise oda bitesiye coxuk kocaman oluyo konak felan kalmiyo ondan sonra 🤗👍