Deletedmom200 Merhaba hanımlar 58 günlük bebeğim beizni açtığımda gece beyaz akıntı vardı bu normal mi? Prematüre olduğu için hafta sonu acile götürmek istemiyorum o yüzden Bursa soruyorum yaşayan varmi ? Normal mi korkmalı miyim
Adensu Deletedmom200 dr götür yinede ama bence normal orasini hijyenik tutmasi icin disaridan gelen etkenlere karsi diye okumustum o beya sıvı iki kizim var ilk kizimdada vardi ama 10 sene gecti dr götürdüm mu vallahi hatirlamiyorum simdiki kizimda var ama az ilerlerse dr götürürüm sen götür bir sor ne olur ne olmaz
KumsalNesra Deletedmom200 benim de ilk doğduğunda akıntı gibi olmuştu kızımda,bendeki hormonların bebeğime geçtiğini ,kanlı akıntı olursa da normal olduğunu söylemşti doktor..ama sizin bebeğiniz yenidoğan değilmiş,tam bilemiyorum ben de
Aslihannazli Benim bebeğim tam 40. Haftasında doğdu aynı şekilde akıntı vardı büyük insan gibi doktora sordum ebeye falan sordum dediği şu "annedeki hormonlardan dolayı " ama ne olur ne olmaz bi getir sen doktora canım benim söz konusu bebek olunca insan akıl veremiyor ne olursa olsun her çocuk özeldir benim doktorum böyle dedi ame senin ki başka birşey der sen mutlaka getir doktora yada sağlık ocağında ebeye sor annesi ben her an arıyorum herşeyi soruyorum allah ondan razı olsun ❤❤😍❤❤
Deletedmom200 Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim yarın inşallah kendindoktorumuza götürücem dua edin bizim için daha yeni kavuştuk kızımla o yüzden acilden götürmek istemiyorum malum aciller gripli hastalarla dolu pazar olduğu için doktora veya ebeyede ulaşamadım
esradml Deletedmom200 Benim kızımda erken doğdu aynı durumu yaşadık mukusmuş korkulacak birşey yok , mukus normal olabiliyormuş. Yinede götür istersen.