Deletedmom424 Selam arkadaşlar aramizda evde lazer epilasyon aleti kullanan oldu mu memnun olan var mi hangj markayi tavsiye edersiniz yada hic alma faydası yok dışarıda yapilmasi daha iyi diyen bekliyorum yorumlarinizi şimdiden teşekkür ederim ❤️
Tuba Deletedmom424 Ben yeni başladım kullanmaya ama çok tavsiye edildi ve çevremde kullanan herkes faydasını gördü. Philips lumea prestige kullanıyorum ben.
thisismylife Deletedmom424 ben remington aldım canım en iyilerinden biri ama kullanamadım beceremedim kendimi jiletlemek gerekiyormuş biraz marifet işi o da bende yok hamile kaldım çocuk oldu derken öylece kaldı kutusunda bi kere denedim jiletlerim bacağı hiç bilmiyorum ya kuru kuru jiletlemişim kanadı bacaklarım ağladım korktum fobi oluştu bende satıyorum post açmıştım bununki ilgili benimkinin şöyle çok iyi bi özelliği var sınırsız Işın atımı var yani sizin işiniz bittiğinde kardeşe anneye ablaya tüm sülaleye gidiyor 3 başlıklı tüm vücud yüz kaş hariç gözlere sinir olduğu için yasak zaten birde bikini bölgesi
Nilcu Deletedmom424 hamile kalmadan önce Philips lumea almıştım. Birkaç kere kullandıktan sonra hamile olduğumu öğrendim. Birkaç kullanımda bile epey azalma olmuştu ve geç çıkıyordu tüyler. Doğumdan sonra hemen devam ederim demiştim ama iki çocukla hiç fırsat olmuyor 🙈
Medogan Deletedmom424 selam😊 ben 3 yıl önce philips lumea aldım tüyleri azaltıp inceltiyor batık problemim vardı kullanımdan sonra o da gitti 1500 e almıştım hala kullanıyorum 🙋🏻♀️
Tuba Deletedmom424 250.000 atış sayısı kaç yıl kullanabilirim bilmiyorum ama 4-5 senedir hala kullananlar var😊 Fiyatı da bilmiyorum almanyada yaşıyorum ben🙈
Deletedmom424 Eskiden bu kadar post yoktu sanki ya actigimiz post görünmüyor bile hemen yeni yeni postlar🙄🙄🙄
Deletedmom424 Nilcu memnun kaldiniz demekki tesekkur ederim o zaman Philips düşüneyim peki atış sayısı ne kadar fiyati falan
Nilcu Deletedmom424 bri 950 bizimkinin modelle. 3500 tl civarı şu an. Atış sayısını bilmiyorum eşim inceleyip almıştı. Geçen yıl Kasım’da almıştık. Fiyatı neredeyse yarısıydı
Medogan Deletedmom424 yok bitirmiyor ama kalanlarda zayıf çıkıyor. 250.000 atışlı tek seferde 500 atım yaptığımızı düşünürsek ortalama 10 yıl kullanılır