Engineermom Merhaba kızlar, oğlum 1 yaşına girecek 9 gün sonra eşimle oto koltuğu almaya karar verdik. Oto koltuğu kullananlar, bilgisi olanlar hangi markaları önerirsiniz acaba ?
Kuzumveben Engineermom chicco younivede fix kullaniyoruz 9-36 kg mennunuz adac testinden gecmis bi urun sizde alirken adac testinden gecmis mi isofixli mi disariyi camdan rahat gorebilir mi bunlara dikkat edim biraz butve ayirmam gerekiyor yoksa piyasada 300,400 lirayada oto koltugu var
Engineermom Tugba10-5 aslında onu düşündük dün baktık ebebekten fakat acele olmasın diye tam karar veremedik sizdeki 9-36 mı ?
Tugba10-5 Engineermom 0-36 almıştık biz bebeğim 5 aylıktı aldığımız da parçaları var sökülüyor zamanı geldiğimde sadece 360 derece dönmüyor izofiksli kullanışı güzel gayet
Engineermom Tugba10-5 dönmesi çok da önemli değil diye düşünüyorum, oğlum şuan yaşına gireceği için sanırım 0-36 değil de 9-36 daha iyi olur diye düşünüyorum teşekkür ederim.
Engineermom Kuzumveben evet haklısınız bunları sormalıyız. Bütçe sorun değil yeter ki oğlum rahat etsin konforlu ve güvenli olsun. Teşekkürler.
Tugba10-5 Engineermom besafe markada çok güzel onu da değerlendirmeye alın bizim bütçemizin üstü olduğu için değerlendirememiştik besafeler hepsinden daha iyi oluyor
mermik Engineermom bebeğim 5.5 aylik biz britax römer kullanıyoruz 0-18kg olani. Ama büyüdüğünde be safe düşünüyorum çünkü hem guvenli hem de yüksek. Disariyi daha rahat izleyip sıkılmaz diye düşünüyorum
Engineermom mermik evet besafeyide inceledim oda değerlendirmelerim içinde, dediğiniz gibi koltukta otururken dışarıyı rahatlıkla görebilmeli