-PembePanterMom Anne sütünün tadı nasıl acaba yediklerimize göre değişiyor mu mesela acı yiyince acı tatlı yiyince tatlı mı oluyor yoksa hep aynı mı merak ettim 😂
Btlaydnn -PembePanterMom çok büyük değişiklikler oldğunu sanmıyorum yaa çünkü acı biber yediğim günlerde çocuğumn iştahında bi değişiklik olmamıştı😁 ama tatlı çok yediğimde sütüm daha yapış yapış oluyo sanki
AybarsMomy -PembePanterMom ben sağıp veriyordum arada hala veriyorum ısıtınca sıcaklığına bakmak için tadına bakmıştım. Tatlıydı ama acı yiyiynce değişmez herhalde ben sevmiyorum acı zaten☺️
duygukoc -PembePanterMom ne yersek sütümüzr geçtiğine göre tatlı yersek hafif tatlı acı yersek bi garip tat oluyor diye düşünüyorum ben annem hep tatlı ye sütün tatlı oldun der bana karabiber pulbiber yedirmez
AybarsMomy -PembePanterMom 😂😂😂 benim oğlan bol bol tatlı tadı alır o zaman 😂 ben sürekli tatlı yiyorum hamileyken 7 kilo almıştım sadece kilolar doğumda girmişti geri geliyor şimdi😂🤭
-PembePanterMom duygukoc insanın canı istiyor arada bi köfte acı felan ya 😋😋😋😋 yoksa ben sürekli tatlı şeyler yiyen biriyim de bilemedim 😅😅
duygukoc -PembePanterMom sağın sütünüzü atın dolaba sonra emzirin hemen yiyin 3 saat tok tutar acıkırsa dolaptaki sğtü verirsiniz sonra 1 kez biraz sağın dökün emzirin bence