Kbrltn3435 Bebeğim 5 aylık ve kundak bırakmamız gerekiyor ama yapıyorum sadece kollarını sarıyorum ayakları serbest. Ama kollarınıds acınca elleri dürekli agzında emziğini cekiştiriyor olan uykusuda gidiyor. Bırakmak için tavsiyeleriniz neler?
Merve_96 Kbrltn3435 canım bir yerde okumuştum bende bıraktırırken o şekilde denicem işe yarar mı bilmiyorum ama bir dene istersen yarım kundak kundağı yaparken ilk bir el dışarıda diğeri kundak içinde 3 5 gün bu şekilde yatır sonrasında iki el dışarıda sonra vücudu sarılı bir şekilde yine 3 5 gün de bu şekilde yatır böyle yazıyordu yani kademeli olarak bırakmayı dene inşallah işe yarar 🙏🏼
Butterfly Kbrltn3435 benim kızımda 7 ay 8 günlük hálh geceleri kundak yapıyorum , öyle daha rahat uyuyor
esmerayes Kbrltn3435 bizde 5 aylikken biraktik once sadece tek eli disarda biraktim 2 3 gun sonra o eli icerde diger eli disarda biraktim bikac gun oyle biraktik
Kbrltn3435 Merve_96 tek eliylede emziğiyle oynar ki. Kundagı actıgımda emziğiyle oynuyor buda uykusunu dagıtıyor
Aknmsr Kbrltn3435 bizim de öyleydi sürekli suratını elliyordu yavaş yavaş alıştı bir elini bıraktım sonra yapsamda istemiyor şimdi kundak
Butterfly Kbrltn3435 bir zaman sonra zaten desteksiz uyumayı öğrenecek beni de annem 1 yaşıma kadar kundaklamış😁
Armanyldzhn Kbrltn3435 yorumları okumadım yazan var mı bilmiyorum biz de çok zorlandık bırakırken ama en iyi yol önce bir eli sonra ikisini de bırakmak 1 hafta 10 gün kadar tek kol dışarda kalacak şekilde sonra ikisini birden bir iki gece zorlar ama alışır merak etmeyin tam ellerini keşfettiği dönem maalesef 🙈
Kbrltn3435 Armanyldzhn deneyim bende bakalım. Aynen kesinlikle birde sanırım dişleri kasınıyor onlarıda kasımak istiyor hepten uykular haram oluyor😂
Aysem-5 Kbrltn3435 ayy benim kızda 5aylik hiç durmaz o minnak elleri battaniye çeker yüzüne parmağını gözüne koyar emzik çıkartır ilgi çekmek için tekrar ağzına koyar bende çözümü ellerini pijamasinin lastiğine koyuyorum uyuyana kadar sonra çıkartıyorum 🙃