kereminannesiaslii Mom0971 ilk zamanlar oyle oluyor sonra duzeliyor merak etmeyin zaten 1 aylik oldugunda kalca çıkığı ve goz muayenesine gidiyorsunuz orda doktor soyler bi anormallik varsa
Merve-miray Mom0971 Kızımın 10 günlük fotosu var açıyorum bakıp bakıp gülüyorum 😄😄 şaş şaş bakıyor. Zamanla düzelir canım💕
Deletedmom389 Mom0971 normal benim de öylesi hatta doktora götürmüştüm ama yenidoğan şaşılığı diyorlarmış sonra geçti çok şükür ☺️
Rabiacaliskan Mom0971 bizimki de ilk başlarda öyleydi şuan 2 ay 23 günluguz geçti gitti düzeliyor canim merak etme
Mom0971 kereminannesiaslii sagolun , bende normal diye dusundumde esim panik yapinca bi sorsyim dedim😊
Mom0971 Merve-miray insAllah canim benim cok sgol😊bende normal diye dusundumde esim panikleyince sormak istedim
Mom0971 Merve-miray ya beni esim panikletiyor varya😂 karanliga girince gozleri asagi dogru kayiyor beni bi cagirdi odum koptu 😂
Ssemass Mom0971 6. Aya kadar normal demisti göz doktorumuz 6. Ayı gectiginde olursa getirin demisti 4. Ay bitiminde bir daha yapmadı
Zeyzeyka Mom0971 aaaa hiloss burda da buldum seni 😃 benim kızımda öyle gözler arada şaşı oluyor aklım çıkıyor demek ki normal yenidoğanda
Mom0971 Zeyzeyka ayy bende az once senin postune denk geldim bezle ilgili daha sana yazicaktim ama konuyla ilgili fikrim olmadigindan araya girmek istemedim😅
Mom0971 Zeyzeyka analik hamdolsun guzel gidiyor ugrasiyoruz biraz sariligimizda var senin nasil gidiyor 🥰
Zeyzeyka Mom0971 bizimde biraz sarılık vardı 9da doktor yenidoğan sarılığı her bebekte olur sınırda değil dedi, 10 günü geçtikten sonra sarılık olsa da beyin kendini korur korkma dedi iyiyiz şükür biraz pişik falan sıkıntımız oldu