Damlaa92 Kızlar kızlar ne yapacağımı bilmiyorum.Ek gıdaya başladığımız da çok güzel gidiyordu ama şu son bir aydır hiç yemiyor mama dışında dişleri çıktı onların etkisi mi acaba diş çıkarırken huzursuzluğu da olmadı.Yerken mi rahatsız oluyor anlamadım nasıl yemek yediricem bilmiyorum
iremceren Damlaa92 diş dönemi her şey tepe taklak oluyor maalesef, siz besliyorsanız önüne kendi yiyeceği şekilde koymayı deneyin, ben çyle yapınca kızım çok mutlu yedi, genelde artk öyle yapmaya çalışıyorum
Damlaa92 iremceren gerçekten zor bir dönemmiş.Yiyebileceği şeyleri önüne koyuyorum bir iki ufak parça yiyor o kadar.Önceleri çorbasını yoğurdunu yerdi şimdi ağzını açmıyor🤦♀️
Merveenuse Zorlamayın 1 kaşık yiyorsa 1 kaşık verin 2 kaşık yiyorsa 2 kaşık 3. Su için zorlamayın zamanla alışıyorlar ama ek gıda yemiyor diye birakmayin
Damlaa92 Merveenuse yok hiç zorlamıyorum.Zaten çok sinirli saçını başını çekiyor😅Yemiyeceğini bile bile yine her şeyini yapıyorum umarım çok fazla sürmez bu iştahsızlık durumu insan çok kötü oluyor