CananK Merhaba arkadaşlar, hamilelik dönemimde sadece 7kilo aldım. Çünkü balıketi bir bayandım. Doğumdan 1hafta sonra aldığım 7kiloyu hemen verdim. Bebeğim 3kilo doğdu. Şu an 4 aylık 7kilo. Sütüm çok aşırı değil. Günde 2,5lt su içiyorum ve hep yiyorum. Sebze yemekleri, et ürünleri, tatlılar, helvalar vs.. Saat kaç olursa olsun. Bu yüzden hamilelik döneminde almadığım kadar kilo aldım tam 9 kilo. Yediğim zaman sütüm oluyor. Dün spora da başladım ama tam diyet yapamıyorum yine. çok kilo takıntısı olan bir insanım. Ama her şey bebeğim için diyorum. Bana bir akıl verin kızlar kilo almamak için ne yapabilirim. Bu arada az yiyipte sütü olanlara hayranlıkla bakıyorum.
Kavunicibalik CananK ben hiç bir şey yemiyorum vaktim olmuyor bebekten ve ev işinden. Su ve hurmayla besleniyorum uzun zamandır 😅 sütü yapan tek şeyin emzirmek olduğuna inanıyorum. Yeni doğum yaptığımda boşuna tıkınmışım sütüm olsun diye. Süt talebe göre oluşuyor. Yoksa Afrikalı ablalar nasıl emziriyor bebelerini?
kuzeyto CananK canim ben sutun cok yemekle ilgisi olduguna inanmiyorum. Ben iki ogun yiyorum dolu dolu, oyle tatli falan aman aman yemiyorum ama sutum gayet iyi. Ama mutlaka her gun dereotu, komposto, bol su ve bir kac lokma tahin helvasi tuketiyorum
Kadergls Bende hamilelikten sonra kilo alanlardanım 🤦🏼♀️ Sütüm olsun diye değilde iştahım çok açık sürekli yemek yemek istiyorum oğlum 5 aylık olacak doğumdan sonra 6 kilo aldım 😏
Cesurefe Bende ayni durumdayim.hamilelikte 14 kilo aldim 15 gun icinde hepsi gitti oyle bi istah acilmasi yasadim ki gece gündüz yiyordum 6 kilo aldim😣1 ocak bismillah dedim diyete basladim (sutüm yok emzirmiyorum) 4 kilosu gitti daha da gidecek insallah.
Gamzetrl Birkaç gün düşük karbonhidratlı bir diyet uygulayarak kilo verebilirsiniz. Kısa süreli düşük karbonhidrat alımında vücuttaki su ve şişkinlik azalır.yüksek protein almak da metabolizma hızınızı artırır iştahınızı azaltır. Bir hafta boyunca nişastalı yiyecekler ile şekeri unutun, bunların yerine karbonhidrattan düşük sebzeler tüketin ve yanında yumurta, az yağlı et ve balık tüketin. İşlenmiş gıda yani abur cubur asla yemeyin bol bol sebze meyve ve tam tahilli gıdalar lif oranı yüksek olduğu için tok tutar🌼