elfozyil Merhaba, 2 buçuk aylık oğlum şöyle alıp emziremiyorum. Uyku gelecek mayışacak sallanıp emzikle sonra emzik çekip memeyi veriyorum emiyor memeyle sonra emerek uyuyor Uzun süre . Var mı böyle sorunu olan ?
Nessay elfozyil aynısı benimde başımda uyanıkken emmiyor illa biraz uyku sersemi olcak sallıyorum uykuya dalarken veriyorm niye böyle yapıyor anlamadm çözümünü bulursan banada söyle 🙈benimkide iki ay 25 günlük
Hacerhhz Benim kızım da emerek uyuyo uykuya geçtiğinde beni yalancı meme olarak kullanıyor bende çıkarıp emzik veriyorm
elfozyil Nessay 😂 ah canımm yeter ki emsin de artık mayıştırayım hemen diyorum sallıyorum emzikle 🤦🏻♀️ Valla 2 ay sorunumuz diyeceğim ama oğlum benim yeni doğduğu zamanda yapıyordu hatırlıyorum 😂
elfozyil Syhndoga 8 aylıkken geri döndü memeye şimdi 20 aylık hala emiyor meme için ağlıyor vermezsem 😀 anne yat meme aç diye hep peşimde. Umudunuzu kaybetmeyin muhakkak dönecektir ❤️
Syhndoga marbling10 benim kızımın da 5. Ayı bitti 2,5 aydır uyumadan emmiyor. İnşallah geçer çok zor çünkü 😥
marbling10 Syhndoga yaa o kadar uzun mu sürdü. Gerçekten zor. Eğer ki uyanıksa ağzına bile almıyor kafasını çeviriyor
Syhndoga marbling10 evet ama herkes geçici diyor bakalım bekliyorum alıştım zaten evdeyken sorun yok dışarı çıkınca problem oluyor.