Kaaninannesi Kızlar yakın zamanda devlet hastanesinde smear testi yaptıraninz var mı , randevu almıştım bugün e ama pandemiyi düşünemedim yaparlar mı bilemedim 🤔
Seherrumeysa94 Kaaninannesi eylül 22 de yaptırdım devlette yapıyorlar bu ayın sonunda sonucumu almaya gideceğim
Deletedmom424 Kaaninannesi benim de yapmam lazım ama korkuyorum yaptırmadım. Bir türlü siz neden yaptıracaksini
Kaaninannesi Yasemin89- ne kadar ödediniz acaba , yaptırmak istiyorum ama yaparlar mı bilmiyorum devlette
Yasemin89- Kaaninannesi 170 tl’ymiş ama ben özel sağlık sigortasından yararlandığım için 15 tl ödedim.
Kaaninannesi Seherrumeysa94 teşekkür ederim karasız kaldim drdan yapmak istediğimi söyleyecem, bir arkadaşım yapılmıyor özelden anca yaptırabilirsiniz dedi o yüzden iilemde kaldım
Kaaninannesi Deletedmom424 rutin kontrol için ,doğum yapalı 20 ay oldu , bir baktırmak istedim bide üç dört gündür kaşıntı ve koku oluyo enfeksiyon mu kaptım diye görünecektim Dr ameliyat a girince kaldı
Essem Kaaninannesi ben yaptırdım bir ay icinde de sonuç çıktı aslında daha erken cıktı ama doktor o zaman kontrol etti