Cilliprenses Gzde07 e-bebekte süt artışı içecek satılıyor teneke kutuda arpa suyu onları deneyebilirsin bn faydasını gördüm
Sevdasahinn Isırgan yaprağı Tane kişkil Papatya çayı Tere tohumu Anason Tane kimyon Rezene bunları aktardan al kariştir günde bir tutam bir defa demle iç %100 faydasını göreceğine eminim .bana dua edeceksin :)))
Nehirsy Bestlak diye bi ürün var bitkisel tamamen arkadaşım kullandı sütü kesilmişti onun kullanırsanız çay değil damla şeklde kullanılıyo 20damla demiş doktor ona
Gizemsydr Gzde07 bestlak doktor verdi acayip bana iyi geldi sezeryan olduğum için sütüm basta az geldi ne zaman başladım sütüm çoğaldı günde 3 sefa 20 damla şeklinde kullanıyosun içeriğinde rezene falan var benim bi lutu bitti bugun ikinciyi alcam👍
Nehirsy Gzde07 demekki kişiye göre nüksediyor ben kullanmadım arkadaşım önermişti ondan biliyorum böyle bir üründe var faydası varmı blmiyorum kullananlar memnun. Genelde ama https://ty.gl/copzk4i
TinkyWinky Ben çay değil de komposto önereceğim kuru kayısı kuru incir kuru dut Kuru üzüm kabuk tarçın kadanfil Bunları yumuşayana kadar pişir suyunu iç tortusunu ye bende çok etkili .Bir tencere oluyor günde ara öğünlerde tüketiyorum 👍
Kuzummm Gzde07 kuru incirle bi hosaf yapın için göreceksiniz nasıl akıyor süt. Ben kimyon anason rezene aktarda karıstırtıp ondan içiyorum sürekli de hosaf yapıyorum günde en az iki kase içiyorum ama cay falan degıl incir hosafını içinde doluveriyor süt.
Kuzummm Kuzummm çayı gazı için içiyorum işe yarıyor mu bilmiyorum ama hem kendime vitamin olsun diye de içiyorum rezene de c vitamini cok suan limon falan eksi cocuga dokunur yiyemediğim için onu içiyorum