Ozdogan14 Arkadaşlar merhaba kalça ultrasonu ve göz muayenesi için hangi bölüme gitmeliyim,ikisini de çocuk doktoru yapıyor mu bilgi verirseniz sevinirim
Papatyasevdalisi Ozdogan14 kalca icin kayit acinca ultrasyona gonderiyolar sonucu alip cocuk doktoruna cikiyosunz goz icinde goz doktoruna gidiliyo bize oyle yaptirdilar
Bgmbgmbgm Ozdogan14 göz muayenesi için göz doktoruna alıyorsunuz. Kalça ultrasonu çekilmedik, bilemiyorum..
Suhedaaa Ozdogan14 kalça ultrasona henüz gitmedik ama göz için bizi rop polikliniğe yönlendirdiler ve muayene oldu 1 ay sonra tekrar kontrole gideceğiz
defnemilamm once cocuk doktoruna cikarsin o seni ultrasona yonlendiriyor . cocuk doktoruna cikacagin gun goz doktorunada sira al .bizde bu ctesi gidecegiz ikisi icin
Dilaferuz Ben göz doktoruna gittim de kalça çıkık için ortopediye gitmiştim bize çocuk doktor bana getirin falan dememişti 🤔
Defnemm22 Ozdogan14 kalça için önce doktoruna gidiyorsun o seni radyolojiye gönderiyor göz için direk göz doktoruna
Dilaferuz Ayrıca kızlar soru içinde soru olacak ama konu üzerindeyken size sorayim dedim kalça çıkığı ultrason sonucu almaya gittik ama doktor yoktu acaba arayarak sorarsak söylerler mi, aranızda böyle yapan var mı
Dilaferuz Alyamom1 bir ay önce yani 2aylıkken normalde 40 haftalıkken götürülürmüş ama bana çocuk doktoru 2 aylık göz muayenesine gidecek gün birdemik getirirsiniz kalça muayene sine de böyle dönemde sık gelmemek daha iyi demişti.
Ozdogan14 Dilaferuz peki aynı gün randevuda randevular arası kaç saat olmalı bende aynı gün randevu alıcam göz ve kalça için. birde Önce hangisine randevu aldınız
Dilaferuz Ozdogan14 sorunuzu yeni gördüm ne zamandır girmemiştim gitmişsinizdir herhalde, randevu ben peş peşe aldım ikisini de tabi arada tahmini zaman bırakın muayene falan derken diğerine yetişmek için 20 30 dk gibi. Geçmiş olsun.
Ozdogan14 @Defnemm22 peki aynı gün randevuda randevular arası kaç saat olmalı bende aynı gün randevu alıcam göz ve kalça için. birde Önce hangisine randevu aldınız