minikbaykus önce sabır sükunet ve herşeyin düzeleceğine inanmak ikincisi ise onun dilinden anlamak çok fazla hattı size şöyle soylim haddinden fazla araştırma yaptım aklıma yatanlar oldu olmadı . Ben gece yatmadan 1 buçuk saat önce yemek verilmesini denedim oğlum çabuk acikip gece kalkıyordu sürekli ve uykusunu alamadigi için gece nin bir yarısı ağlama krizine bile giriyordu yada ben onunla iş güç den fazla oyun oynamaya fırsatım olmuyordu hep uykusunda aman iş yapım modundaydim onuda sildim gündüzleri onunla artık bol bol oyun oynayıp egzersiz bacak hareketleri falan yaptırıp yoruyorum ve bakıyorum artık gözlerini kaşiyor gözleri küçüldü hemen yemeğini verip yanına uzanıp birlikte sarılıp uyuyoruz o uyuyunca zaten öğlen uykusu saatini kurdurdum 2,3 saat öğlen uykusuna yatıyor o sırada yemegimi falan hallediyorum düzen kurmak sizin elinizde güzel annelerim bebeğinizle gün içinde bol vakit geçirip onunla oyun oynayın yorun ve karnının doydugundan emin olun mışıl mışıl uyusun tabiki birde güzel bir banyo 🤷🙏