Kızlar 3 aylık bebeğim iki gündür zorlana zorlana fışkırarak kusuyo doktoruna soruyorum normal fazlasını atıyor diyo ama onu öyle gördükçe mahvoluyorum. Bu durumu yaşayan var mı acaba neden oluyo bilgisi olan lütfen cevaplayabilir mi😔
qqulsum55 benim doğduğundan itibaren var kusmaları bir avuç kadar normal diyor bizim doktorumuzda.şimdi biraz biraz azaldı ama devam ediyor 2.5 aylığız
qqulsum55 bizde aynı durumdayız bu gün üçüncü günü öyle kusuyır bende doktora danışmayı düşünüyordum 😓
qqulsum55 Kızımda öyleydi canım. Fazla emdiğinde yada fazla mama yediğinde hep fışkırtarak kusuyodu. Hala öyle gerçi. ☺️ Mamayı hep ayından az ölçüde yapıp veriyodum ben. Sürekli emmek istedikleri için mideleri şişiyo kanul etmiyo bütün sütü o yüzden fazlasını atıyolar. Kızım kusunca rahatlıyo çoğu zaman.
qqulsum55 benim Doktorum da fışkırarak kusmadığı sürece bi sorun yok demişti 🤔
Fatmat canım bizimki bir biberon kesin kusmuştur o yüzden korktum bende yoksa normalde azar azar hep kusuyordu
[bilinmeyen] tuz kaybı nasıl oluyo canım ne yaşadın ki sizinkide mi çok kusuyordu
Mineb senin bebeğin kaç aylık canım
Mineb ben danıştım doktoruna canım işte mide kapasitesinin üzerinde yemiştir ağızdan anüse kadar bir boru var ucundan fazlasını böyle fışkırtması çok normal dedi ama yinede ikna olamıyoruz tabi
qqulsum55 bizde tam üç aylığız 😓 başta kusuyır diye reflü yatağı aldık çok rahatladı kalmamıştı bu ay yine başldı😢
Benim oğlumda 3.5 aylık ve haftada bir fışkırarak kusuyordu ki dün akşam yine kustu her kusmasında doktoru arıyordum ve hep aynı cevap tekrarladı mı diye soruyordu üst üste o şekilde kusarsa doktorunuza danışın ama kusmak bebeğin doğası bence
Zeynoali doktoruna her seferinde söylüyorum canım normal olduğunu söylüyor hep ama yinede insan korkuyo
TugsemEce acaba ne zamana kadar sürecek ki canım bu ister istemez insan korkuyo üzülüyo hepsini kusunca
qqulsum55 Kızım 4 aylık hala o şekilde kusuyo. Özellikle çok emdiği zamanlarda. İlk zamanlardaki kadar çok değil ama. Ne zaman geçer bilmiyorum bende bitmesini bekliyorum. ☺️ Üst değiştirmekten kıyafet dayanmıyor artık.
qqulsum55 hiç korkmayın bende paniktim hele birde internetten araştırma yapıyorsanız oh yandınız☺️Önce Allah a güvenmek sonra da azıcıkta olsa doktorlara güvenmek gerekiyor bir süre sonra azalıyor endişelenmeyin
Zeynoali ayy çok teşekkür ederim canım sana ya valla acaip içimi rahatlattın dediğin gibi bebeklerin doğasında var herhalde kusma
Mineb canım bence reflü yatağıyla falan alakası Yok galiba bu durumun dönem dönem oluyo sanırım
KaraKedi benim doktorum da fazlası içinde birikiyo birikiyor daha fazla dayanamıyor fışkırtarak atıyor dedi canım normalmiş yani arada olduğu sürece
TugsemEce kıyafetine pek denk getirmiyor canım benimki evde temiz halı koltuk kalmadı sayesinde😊 6. Ayın sonunda kusma bitiyor yazıyor internette inşallah öyledir🙏
qqulsum55 rica ederim ☺️birde gazın etkisi ile fışkırtıyor Allah hepimizin evladını sağlıklı hayırlı eylesin
qqulsum55 Ay hadi inşallah az kalmış o zaman bizim. 😂 Benim koltukları, halımı, yatağımı, kendi üstümü falan görme zaten. Kusmuk temizlemekten bi hal oldum. Koltuklarımın üstü dalga dalga leke hep 😂😂 Birde leke tutmayan koltuk sözde.