Arifeeee Bebeğimin ateşi 38 civarı. Ve krize girmiş gibi ağlıyor sürüp duş pek işe yaramadı ve yapabilirimw baska
bitterdelisi24 Arifeeee allah şifa versin ustunu soydunuzmu.. ensesıne koltuk altıns bez koyun calpol vardır mutlaka bı kasık verın gecer ınsallah agladıgı ıcınde dusmez atesi baska seylere odaklayın aglamasın
nrtn1234 Arifeeee ateş düşürücü verdiniz ve düşmediyse (30 dk beklemek gerek) paranox(ateş düşürücü) fitil kullanabilirsiniz dedi
Arifeeee bitterdelisi24 Hayır ya düşüyor sonra tekrar çıkıyor. Şuan biraz iyi keyfi yerinde ama kulaktan ölçüm yapıyorum 38 çıkıyor.
bitterdelisi24 Arifeeee giydirme canım ustunu bu ara cocukların hepsı hasta kac aylık ? ev yapımı yogurt yedir emzıryosan bol bol emzir.. anne sütü hastalıklara karsı antıkor uretıyo en iyi ılac
Arifeeee bitterdelisi24 aynısını yapıyorum 7 aylık. Boğaz kulak ve ciğerler temizmiw. Kan ve idrar beliyoruz. İdrarı veremedim henüz. Doktor 6. Hastalık olabilir dedi
bitterdelisi24 Arifeeee bu ara her cocuk hasta benımkıde hasta burnu tıkalı grıp:(( allahtan atesı yok.. insallah bı an once ıylesır
bitterdelisi24 Arifeeee blıyorum tahmın edebılıyorum o yuzden dua ederken sadece kendı cocumuA degıl tum bebeklere edelim :(
Arifeeee bitterdelisi24 Öyle gerçekten Allah tüm bebeklere ve sizin de bebeğinize şifa versin. İlginiz için teşekkür ederim.