HllAylz Merhaba hanımlar 2020 Temmuz doğumlu bir kızım var ne durumdasınız neler yapıyorsunuz bu başlık altında toplanalım 😄
Mom299 HllAylz Bizde 2020 11temmuz dogumluyuz yorgun ve bitkin birsekilde uyutum bebegimi insallah bende uyuyacagım 😴
Tugce_hckrkmz37 HllAylz benmde temmuz 25 dogumlu bi kızım var malesefki bu aralar cok huysuzlastı önceden geceleri 1-2 defa kalkardı sımdı isr kıvranarak uyuyo bacaklarını oynatmaktan uyuyamıyo sıkıca kundak yapıyorum onu bıle açıyo tepinmekten 😀 delirmiş durumdaym
mirayybebek HllAylz 19temmuz doğumlu kızım bizimde salyalar basladı çok hareketli hep durmaz ayağı bacağı eli kolu masallah buara sütüm azaldı cok üzgünüm acıkcası sırf mama dönecez gibi görünüyor
HllAylz Mom299 Allah analı babalı büyütsün😄 Bebeğim uyuyunca heyecandan napıcağımı bilemiyorum şaşırıyorum 😂
HllAylz Tugce_hckrkmz37 bu aralar bizimkide huysuz ve aşırı derece ağız suyu akıyor ve gece uyumaları azaldı gündüzleri zaten az uyuyor sürekli uyuyup uyanıyor😅
Tugce_hckrkmz37 HllAylz aynı bizimde kesinlikle tükürüklerle agzı akıyor 😀 meme de durmuyor artık kendını itiyo cıkarıyo 2 dk zor emiyo ısrarla emziriyorm ama deliriyorm 😀😀
HllAylz Tugce_hckrkmz37 demekki atak dönemlerindler bir kaç gündür doktoramı götürsem diye düşünüyordum ebeye sordum diş yuvaları oluşuyordur ondan akar ağız suyu dedi 😄
Tugce_hckrkmz37 HllAylz evet cogu kısıde duyuyorum bu 2nbucuk aylarda boyle olan o yüzddn bende cok üstüne düşmüyorum
HllAylz Tugce_hckrkmz37 bende günde bir kere mama veriyorum akşam üstü oda 1 ölçek 30 cc veriyprum acaba siz nasıl yapıyorsunuz
Eray0209 Benim oğlumda 1 temmuz da doğdu elini ağzından çıkartamıyorum sürekli yumruk yapıp ağzına sokuyor en son çare ele geçirilen diş kaşıyıcıdan aldık onuda çok nadir alıyor eli daha tatlı geliyor sanırım 😂💙
nazlihs bilmediğim için soruyorum neden meme mama gidiyorsunuz?artık bizim yediklerimizden yemiyorlar mı?
nazlihs Atomkarinca benim temmuz 2019 olarak okumam🙈dolayısıyla 1,5 yaşına yaklaşan bebekler neden mama alıyor diyorum😊
Atomkarinca Günaydın 17 temmuz doğumlu kızım bu saate kadar 2 saat uykuyla duruyorum çok aşırı gaz şansımız var