perikiziannesi 48 günlük bebeğimin kaşında kafasında ve kulak memesinde konak oluşuyor sanırım döküntü var ne ler yapabilirim acaba bilginiz başına geleniniz var mı
duygukoc perikiziannesi 32 günlük bebeğim saçlarında konak var ama bir çare bulamadım bende henüz derisi dökülüyor hep
feyza_sare perikiziannesi duygukoc kızlar neler neler denemedim 1 kg hakiki zeytinyağ bitti her banyo öncesi güzelce yedirirdim şapka takardım yapmadığım sürmediğim şey kalmadı mustela aldım oda yaramadı üstelik benim kızım keldi bariz belli oluyordu hepte o kafayı tarardım çocuk 5. Ayına girdi kendiliğinden geçti sabredin geçer oyy ne tatlılardır şimdi onlar yaa🥰
Mom299 duygukoc Kuzum benim bebegiminde basında vardı hindistan cevizi yagı sürdüm gecen ay bidaha çıkmadı işe yarıyo onu sür sürünce yumusasın iyice ve diş fırcasıyla da geri geri sürtür sonra ince dişli tarakla tara geri dogru inan hiç kalmıycak onlar rahatlıycak bebegin 😊
mehtapca06 Zeytin yapı sürüp tarakla hafif hafif tarayacaksınız geçiyor. Muhtemelen bıngıldak zarar görür diye başını nazik yıkıyorsunuz tam durulanmıyor ondan oluyor. Annem küçük tek kat bir lif örmüştü ilk aylar onla yıkadım olmadı konak😊
Mrve2525 perikiziannesi benim bebeğimin başında cok fazla vardı banyo yaptırmadan önce zeytinyağı veya bebek yağı başına sür masaj yap ve Konak tarağıyla geriye doğru hafifçe tara hiç birsey kalmıyor ben ilk banyoda tamamen kurtuldum 😊
SedAdaT Banyodan yarım saat önce bebe yağı sürün ve bebeği yıkarken ince dişli tarakla hafif hafif geriye doğru tarayın..birde temizledikten sonra her banyoda mustela konak önleyici şampuan kullanmanızı öneririm
perikiziannesi Bunlar denicem inşallah fayda eder çünkü kulağında bile var gördükçe bişeyi eksik mi yapıyorm da oluyor diye kendime kızıyorum
Gamzey26 perikiziannesi banyo öncesi 1 saat once zeytinyagi ve karbonat karıştır sur iyice basina sapka tak usumesin 1 saat sonra ince dişli tarakla dik sekilde yavas yavas kabukları kaldirarak tara sonra banyo 2 gune bi tekrarla geçer yoksa kaslarına kulaklarina kadar iner konak
Merve-miray perikiziannesi Bana doktorum bişey yapma azmış zaten dedi. Ama annem kardeşlerime banyodan önce zeytinyağı sürüp tarıyordu
Neslitugra perikiziannesi benim bebegim 2 aylik oldu benimde ayni donemlerde kulaklari kaslari hep o sekilde dokuntuydu be 2 gune bir banyo yaptirdim ve her banyodan once kafasini eytinyagiyla yagladim bolca beklettim ve konak taragiyla hafif hafif taradim 4 5 yikamadan sobra gecti kasinada surdum kulak cubuguyla sildim dustan sonrada kas ve kylaklatini bebek losyonu surdum ama suan yine tekrarliyir gibi kulaklarinda basladi ve kafasi pul pul olmaya basladi alarjik bi durum oldugunu duaunmeye baslafim ben
Oyku123 2 sefer yaşadik ikisinde de yıkamadan 1 saat once zeytinyagini iyice kafasina yedirdim sonra yikadım .sıkı erkek taragiyla cok bastirmadan kazittırıp gibi yapip geriye dogru taradim toplam 5 dk icinde yok oldular.
nilgun41 perikiziannesi banyo öncesi zeytin yağı yada bebek yağı sürüp bir saat bekletiyorum ardında doktorumuzun önerdiği mustela köpük şampuanla yıkayıp konak taragiyla taradım hep ve bitti çok şükür tavsiye ederim biz kurtulduk
mirayilknurtolga perikiziannesi zeytinyağı sürün biraz bekleyin ve ince bir tarak ile tarayın. Yarım saat bekleyin ve duş aldırın. Bir kaç gün tekrarlayın. Düzelir. Bebe yağıda olur ama en iyisi zeytinyağı.