Rmyscpn Bebeğimin altı pişik olmuş. İlk doğumum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Travazol krem kullanıyorum kızarıklığını aldı ama hala tahriş olmuş yerler var. Lütfen yardımcı olur musunuz?
mahra Rmyscpn Benim mucizem misir nisastasi Aksama pisige dokup sabaha bembeyaz uyaniyoruzzz hic kimyasal kullanmadim daha
duygukoc Rmyscpn krem kullanman dışında yapabileceğin pek birşey yok canım bezin markasınıda değiştirebilirsin bezden dolayıda pişik olmuş olabilir sana tavsiyem bepantol kullanman
Bsramasal Rmyscpn çok kötü bir pişik dönemi geçirdik tahriş olmuştu baya asla ıslak mendil kullanmayın ıslak mendili yıkasanız bile bir şey farketmiyor kesinlikle pamuk kullanın bide tüp şeklinde olan Arko krem var anında etki bizde çok iyi geldi kesinlikle tavsiye ederim
Meftunbade Hematen ve sudokrem kesinlikle bide islak mendil kullanıyorsanız bile mutlaka mendili suyun altında köpüğü çıkıncaya kadar yıkayın öyle kullanın
lazannesi Rmyscpn canım bebeğim dört aylık olacak maşallah daha hiç pişik yaşamadık azıcık kizarsa bile vazelin sürüyorum bi sonraki alt acmamda geçmiş oluyor evde varsa dene istersen
Asel_duru16 Kesinlike sudocrem canım bızımde 3 aylıkken çok kötü pişik olmustu 4 gune gecirdi sudocrem
lazannesi SbnmTlg bi büyüğümden duymuştum ilk evdeki vazelini kullandım sonra iyi gelince dalinin bebek vazelini var içeriği daha temiz ondan aldım oda hemen geçirdi bebek vazeleni denenebilir aslında
MucizemSerram Travazol bir gece de geçirdi bizimkinin. Her krem her bebeğe iyi gelmiyor malesef ben de bu sürü krem kullanıldım sudocrem, arko, popolin, macır kremi hiç faydası olmadı. Bepanthol de iyi
lazannesi MucizemSerram ilk duyduğumda normal vazalin kullandım pembesini değil ama beyaz olanı sonra iyi geldiğini görünce dalinin bebek vazeleni var onu aldım onu kullanıyoruz
SbnmTlg lazannesi Büyüğünüz doktor ya da kimyager falan değilse dinlemeyin bence ☺️ Çünkü vazelinin ham maddesi petroldür. Adının bebek vazelini olması ya da içine yararlı şeylerin eklenmesi petrolün zararını azaltmıyor maalesef 🤷🏻♀️ Alın okuyun içindekileri ilk yazan perolatumdur.
annesinin_kizi Rmyscpn canım ben başlığı okuyun ca travazol önerecektim ama pişiği geçirmemiş Altını her açtığında havalanadır biraz sık sık yıka poposunu inşallah geçer canım