Dilanayaz Bebeğim 11 günlük ve benim meme ucum yok sık sık emzirmeme rağmen meme ucum çıkmadı ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz
Vefaanadnyadigar Dilanayaz meme ucu silikonlu ondan almıştım ama kullanamadım bende muzdariptim bu konudan canım
Verali00 Dilanayaz birde elektronik göğüs pompası kullan derim bebek ememezse sütün gitmesin sürekli sağarsın
Meleyke Dilanayaz benimde bebeğim şuan 45 günlük ilk haftalarda kesinlikle mememi almadı buyüzden ablam emzirmek zorunda kaldı ve mama verdik sonradan araştırdık biberonun uç kısmını çıkarıp göğsüme yerleştirip kırkına kadar öyle emdi kırkı çıktıktan sonra artık o ucu bırakıp kendi mememi vermeye başladım ve emdikçe ucu çıktı bende elimle mememin ucunu çektim sürekli ağzına verdim hemen artık bebeğim alıştı
NesAli Hiç bişey kullanmanıza gerek yok. Meme ucunuzu büzüştürerek bebeğinizin ağzına koyabilirsiniz siyah kısmın tamamını. Benim beş aylık oğlum hala sağ göğüs ucun yok sadece emerken çıkar. Silikon uç kullanırsanız bu defa ona alışıp memeyi tutmaz. Bırakırsınız elbet ama hiç uğraşmayın bence ben yandım siz yanmayın 😍
Verali00 Aventin göğüs ucunu kullanarak emzirebilirsin canım birde elektronik göğüs pompası kullan derim bebek ememezse sütün gitmesin sürekli sağıp içirirsin
Sumoloji Benim de hiç yoktu . Enjektör ile çıkarttım. YouTube de nasıl yapacağınıza dair videolar var izleyin derim 💃🏻 İçinizi ferah tutun, stres yapmayın. İnanın benim çıktıysa dünya da çıkmayacak kimse yoktur 🙈
Dilanayaz Sumoloji bende şuan enjektör kullanıyorum yani 11 gündür hep kullanıyorum ama sonrasında yine yok oluyu göğüs ucum emmeden çekiliyo
Lilamor77 Dilanayaz emzirme için meme ucuna ihtiyacın yokki tatlım bebek kahverengi yer varya orayı kavrıyabildikten sonra bi sıkıntı olmuyo ucun olup olmaması 🦋🥰
Aralik2019 Dilanayaz meme ucun olmasinada gerek yok zaten..bebek kahverengi bolgeyi kavraliyor meme ucunu degi sen emzirmeye devam et alisicak bebegin ve tutacak memeyi sakin pes etme..kahverengi bolgenin yarisina kadr ver agzina iyice yerlestir memeni gerisi gelir
Dilanayaz Elifum emiyo ama işkence çekiyoruz çoğu zaman meme ucunu çok zor tutuyo tutamayınca da ağlıyo sinirleniyo
Zehzehzeh Dilanayaz canim benim de yoktu alabilirsen elektrikli sut sagma makinesi al yavas yavas emis gücünü artırarak sag hem emzir hem sağ tabi fazla sagarsan mastıt olabilirsin benim boyle boyle çıktı sonra da c9k kotu yara oldu cunku ben hep en yüksek ayarda sagmistim kademeli artiracakmissin
Elifum Dilanayaz hımmm benimde yoktu memeden birqz iki dk önce ucuyla oynayın çekin sünsürün büyük enjektörler var onların ucunu kesin ve sıkmak için taktığınız çubuğunu tersten takın soru kullanılan şeklinin tam tersini yapın kestiğiniz uç kısmı memenize zarar vermesin acıtmasın diye hafif çekin çekin bırakın biraz daha belirginleşir