Niloy Arkadaşlar yıkık dökük bir şekilde yazıyorum bu postumu. Bir yaşında oğlum o kadar sık uyanıyor ki gerçekten çok yorucu oluyor. Yok mu bunun bir çözümü? Aynı zamanda yatmadan pirinç unlu meyveli muhallebi yediriyorum. Ama ondan sıkıldı. Yatmadan gece maması olarak verdiğiniz tarifleriniz neler?
_tospikannesi Niloy gündüz cok mu uyuyor canım ve en son gündüz uykusundan kac saat sonra gece uykusuna yatıyor ?
Erdaleymen Niloy eğer alabilecek durumunuz varsa uyku eğitimi alın bi danışmandan Sariye hanım var bebekveuykuterapisti İnstagram adı 500 TL ücreti en uygun o sanırım biz 1 ay sonra alıcaz inşallah baya memnun kalan var allah yardımcınız olsun
Kuroneko Düzgün besleniyorsa açlıktan uyandığını sanmam emiyorsa emme alışkanlığından uyanıyorlar. 1 yas bebegin uyanip gece beslenmesine ihtiyaci yok aslinda, uyku evrelerine geçişte sorun yasadiklari icin uyaniyorlar. Uyku egitimi çözümü
Kerem_Reis Uyku eğitimi önermiyorum. Her bebeğin kendine özgü tavırları vardır. Tavsiyem biraz sabır o kendi uyku düzenini oluşturuyor şuanda. Ona biraz zaman tanıyın sabredin düzene girecektir. 🤗