Arass0407 https://hizliresim.com/pMp6eC 3 ay 7 günlük sürekli eli ağızında hırslı hırslı alıyo elini ağzına bazen göğüsümü ısırıyo acıyo
dorukefee Arass0407 bizimde öyle yaaa ne bulsa ağzında çok kaşınıyor damaklari.bizde 3ay 26 günlüğü zz
Kereminannesiii Arass0407 damakları kalınlaşmış diş yerleri belli olmaya başlamış henüz diş yok. Keşfettikleri içinde ellerini sürekli ağızlarına götürüyorlar
Mstfa12 Arass0407 tanımayıda geçti bnmkisi 😁 6. Ayımızı doldurduk hâlâ ne bulsa agzına götürür herşeyi hırslı ısırır bazenleri sinirden kafasını sallayarak agzına sokar elindeki herneyse😁😁 3 bucuk aydan neri böyleyiz bir umut diş bekliyorz
Defnemm22 Arass0407 diş değil canım daha diş etini yukarı kaldırmamış benim kızım da ozamanlar öleydi elleri hep ağzında deli gibi kaşırdı salyasında akardı ama gel gör ki 11 aylıkken çıkardı 😂
Arass0407 Kereminannesiii tanıyor diyorum ama o kadar hırslı yapıyor ki tanıma böyle mi olur bilmiyorum
dorukefee Arass0407 heryerimiz salya😂 sağlıklı olsunlar da napalim ragziyiz🤗 kolay çıkarırlar inşallah 😊
Arass0407 Mstfa12 bi an önce çıkarsalar yaa yazık kıyamıyorum hırslı hırslı alıyo ne kadar zor küçücük bedenleri 😊
Defnemm22 Arass0407 evet hep kaşırdı 12 tane dişi var şuan 17 aylık çok şükür ateş huysuzluk yapmadı kolay çıkardı çoğunu
Mermaid3133 Dişe daha var gibi, yer yapıyor dişleri, benim kızım da öyleydi, çok hırslı ısırırdı ama 8.5 aylıkken ilk dişi çıktı