Burcu1101 Kızlar selam evimizi 20-25 arası sıcaklıkta tutmayı planlıyorum. Kızım 1 yaşında kaç tog uyku tulumu almak lazım ve marka önerisine ihtiyacım var😍
littleprincemom Burcu1101 woolnat oneriliyor pahali ama guzel annenizle falan ortak alabilirsiniz onum disindakiler ici elyaf olduğu icin zararlı olabilir
Bulutbey Burcu1101 internette bir grafiği var canım. Google amcaya yazarsan çıkar. Birde Lcw nin uyku tulumları gayet kullanışlı ben şu an bile kullanıyorum. Tek atlet giydirip içine. Hiç terleme yaşamadık. Ama kış için yenisini alacağım
Sevgilimmm Burcu1101 bugün hep bu postlar denk geldi yanıt verdim size de yazayım 🙈🥰 lcw den 1.7 tog.olani aldım . Oda 24, derece..bugün ilk kez giydirdim ,
Burcu1101 littleprincemom Çok pahalı ya ne bilim çocuk kıyafetlerine o paraları vermek günah ya😄 çok az giyiyolar
Burcu1101 Kadert Odanın sıcaklıgına göre çocugu sıcak tutuyor. Lcw dekilerde vardı tog derecesi yazıyor canım
Sevgilimmm Bulutbey merhaba, oda sıcaklığınız.nedir.? Şu an 24 derece ve ben de sadece zibinla giydirdim.. üşür mu diye kafamda sorular dönüyor 🙈😂
Bulutbey Sevgilimmm ilk zaman 24 civarı oluyor ama sabah (şimdi baktım 06.30) 21 dereceye düşmüş. Bİzim merkezi sistem olduğu için sabaha karşı daha soğuk olacak büyük ihtimalle.