Sinemes Katibee Bizde düşünüyoruz gitmeyi de nasıl tedbirsiz davranabilmişler acaba😳 Boyunluk takar takmaz mı düştü bebeğiniz yoksa bi süre sonra mı?
Katibee Dkk çift kemerliydi aslında nasıl oldu bizde anlamadık kemerin takıldığı bağlantı yerinden arkaya doğru kaydı kafası suyun içerisine düştü aniden
Katibee Merve gerçekten bir anlık bişey anlamadık çalışanlarda panik oldular yani kemer mi açıldı boyunluk mu küçük geldi hiç anlamadık
Katibee Sinemes yaklaşık üç dört dakika sonra düştü biraz hareket etti suyun içerisinde sonra kafası bağlanan yerden aşağıya kaydı
Katibee Hasderluna çok korktu ağladı kayma anını gördüm o yüzden hemen çıkardık girdiğiyle çıktığı bir oldu ama su yutmuş mudur yutsa zararı olur mu tedirginim açıkçası başına gelen olmuş mudur diye yazdım ama sanırım kimse yok
Hasderluna Katibee yok canım Allahın izniyle bir şey olmamıştır bence zaten bebeklerin kulakları su geçirmiyormuş, su yuttuysa da çıkarmıştır o an burnundan ağzından yüzen bebekler bile var
Hasderluna Katibee şu anda durumu iyiyse huzurluysa çok ciddi bir şey olacağını sanmıyorum zaten anlıkmış ama doktora da bir sorun istersen
Katibee Lütfen götürecek arkadaşlar dikkat edin kafası geride kaldıysa kulakları büküldüyse tereddüt etmeden boyunluğu kontrol etmelerini isteyin umarım kimse aynı durumu yaşamaz 😓